Katmer Tatlısının Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Katmer Tatlısının Tarifi




Katmer Tatlısının Tarifi



GEREKEN MALZEMELER:

100 gr kaymak
1 çay bardağı şeker
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet yufka
3 çorba kaşığı antepfıstığı

YAPILIŞ ŞEKLİ:

Yufkayı serin ve her tarafına erimiş tereyağı sürün Kaymağı parçalar halinde serpin Üzerine şekere ve dövülmüş antepfıstığını da serperek yufkayı bohça şeklinde katlayın Yağsız tavada altı ve üstü kızarana kadar pişirin Servis yaparken üzerine tereyağı sürün ve antepfıstığı rendesi serpin



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.