Vişneli Ekmek Tatlısı Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vişneli Ekmek Tatlısı Nasıl YapılırVişneli Ekmek Tatlısı nasıl yapılır Vişneli Ekmek Tatlısı tarifiMalzemeler : 0,5 Kg Vişne veya 1 Paket Dondurulmuş Vişne 3 Su Bardağı Şeker 3 Su Bardağı Su 1 5 Paket Tuzsuz EtimekYarım Paket Krem Şanti Yarım Su Bardağı Süt 1 Adet Muz Süslemek İçin: Antep Fıstığı Tarif : Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp, tencereye alalımŞeker ve su ilavesi ile kaynatalımEtimeklerin ilk katını tepsiye dizelimÜzerine sıcak vişne şerbetini vişne taneleriyle birlikte dökelimDiğer etimekleri üzerine dizelimTekrar vişne şerbetinden dökelimŞerbetini emene kadar bekletelim ![]() Krem şanti ile sütü karıştırınızKoyulaştırdığımız krem şanti ile süsleyelimİnce kesilmiş muz dilimlerini her bir etimek diliminin üzerine dizelimÜzerine (arzuya göre) dövülmüş antepfıstığı serperek servis yapınız ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|