![]() |
Ahududu Soslu Muhallebi Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahududu Soslu Muhallebi Tatlı TarifiAhududu Soslu Muhallebi 4 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım paket margarin 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya Sos için: Yarım kg ahududu 1,5 çay bardağı şeker 1 tatlı kaşığ buğday nişastası Soğuk süt, un ve şeker bir tencereye konur, orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ahududu Soslu Muhallebi Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahududu Soslu Muhallebi Tatlı TarifiAhududu Nasıl Kullanılır? Ahududunun çiçekleri kaynatılıp bu su ile gargara yapılırsa bademcik, boğaz ve dişeti iltihaplarına iyi gelir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|