Sıla Zamanında Gitar Tabları |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sıla Zamanında Gitar TablarıSıla Zamanında gitar tabları Cm G# Gm Zamanında ne güzeldi bu bahçeden kopan nar Cm G# Gm Yüzümde gülümseme bi başka dururdu o zamanlar Fm Gm Ağrılara dönüştü içimde koşan çocuklar uslu Fm D Gm Misafirlere ne bereketli sofralar kurulurdu Gm Cm G# Gm Yaz uzundu eskiden zamanında böyle kayıplar yoktu Gm Cm Sevinçlerimiz gerçekti G# Gm Gözyaşının ertesi umutlu Cm Gm Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında G# Gm Ailem çoktu Cm Gm Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında G# Gm Yazın bu kadar ağlamak yoktu Cm G# Gm Zamanında iyimserdik, hiç olmaz zannettik ayrılıklar Cm G# Gm Gelip geçici ömür mücadele, büyürmüş bütün doğanlar Fm Gm Yaşım küçükmüş geleni gideni büyükmüş evin Fm D Çok olur halası dayısı ama bi evin bi kızı hala benim Gm Cm G# Gm Yaz uzundu eskiden zamanında böyle kayıplar yoktu Gm Cm Sevinçlerimiz gerçekti G# Gm Gözyaşının ertesi umutlu Cm Gm Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında G# Gm Ailem çoktu Cm Gm Güzeldim ben o yazlar kadar zamanında G# Gm Yazın bu kadar ağlamak yoktu Transpoze: Cm: Am G#: F Gm: Em Fm: Dm D : B7 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|