Kolay Rosto Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kolay Rosto Tarifi




Kolay Rosto Tarifi

alzeme:

Yarım koyun budu,

2 kaşık tereyağı,

1 kaşık salça,

1 çay kaşığı kekik,

tuz,

Tarif:

But etini alabilecek büyüklükte bir tencerede yağ eritilir Etin iki tarafı iyice tuzlanarak ovulur ve yağda kızartılır Yarım fincan su ile sulandırılmış salça ile kekik ilave edilip alt üst edilerek biraz pişirilir Ardından 3-4 bardak sıcak su ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılır Orta ateşte iki saat kadar pişirilir Et piştikten sonra servis tabağına alınarak dilimlenir ve tencerenin dibinde kalan salçalı yağı üzerine gezdirilerek dökülür Sıcak olarak servis yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.