![]() |
Süt Kuzusu Kapama Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süt Kuzusu Kapama Nasıl YapılırSüt Kuzusu Kapama nasıl yapılır ![]() Malzemeler : 1 kg süt kuzusu 2 Demet dereotu 1 adet soğan 30 adet taze soğan 1 kahve fincanı su Yeteri kadar tuz Tarif : Süt kuzusunun kol tarafından yada böbrek yatağı bölümünden bir kiloluk bir parça alın ve kemikli olarak, yumurta iriliğinde doğrayınız ![]() İyice yıkayarak bir kenara süzülmeye bırakınız ![]() Yıkanmış ve küçük parçalar halinde kesilmiş taze soğanlarla, kabuğu soyulduktan sonra dörde bölünmüş kuru soğan, ince ince kıyılmış dereotunu ve eti bir tencereye koyunuz ![]() Üzerlerine 1 kahve fincanı su döktükten ve tuz ekledikten sonra, tencerenin kapağını örtünüz ![]() Et yumuşak bir durum alıncaya kadar bir buçuk saat hafif ateşte pişiriniz ![]() Et pişince hemen servis tabağına alıp servis yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|