Aşlık Çorbası - Köy Yemekleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşlık Çorbası - Köy YemekleriAşlık çorbası Malzemeler : 2 su bardağı aşlık, 5 su bardağı et suyu, l yemek kaşığı yağ, l yemek kaşığı salça, domates, kırmızı biber, yeşil sivri biber, küçük küçük doğranmış l avuç taze fasulye, l su bardağı börülce reyhan, tuz Yapılışı : Bütün bu malzemeler karıştırılır (Yağ, salça, biber daha önceden öldürülerek sokaraç yapılır) 2 taşım kaynatılır, l saat demlenmeye bırakılır Aşlıklar iyice açılana kadar tekrar pişirilir Çorba kıvamında olunca indirilir, sıcak servis yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|