![]() |
Gündüz Vakti Açıklanamayan İşık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gündüz Vakti Açıklanamayan İşıkGündüz vakti açıklanamayan ışık! -------------------------------------------------------------------------------- Gökyüzünde şaşırtan olay ![]() İngiltere'nin Cheltenham şehrinde, 31 yaşındaki Matthew Pinless oğluyla oyun oynarken göyüzüne baktığında, top şeklinde, ışık saçan ilginç cismi görünce gözlerine inanamadı ve hızla ilerleyen cismi cep telefonunun kamerasıyla görüntülemeyi başardı ![]() Şimdi İngiliz medyasında geniş yer alan olay, ilginç bir tartışma başlattı ![]() ![]() Geçtiğimiz salı günü, öğlen vaktinde görünen cisim, saniyler sonra bulutların arkasına girip kayboldu ![]() İlk başta cismin, bir uçak olduğunu düşünen Pinless, daha sonra hızına bakıp, başka bir şey olabileceğini düşündüğünü açıkladı ![]() Ayrıca, arkasında bıraktığı iz nedeniyle cismin meteor olabileceğini düşündüğünü belirten baba Pinless, cep telefonuyla 2 fotoğrafını çekebildiğini söyledi ![]() Pinless "Gördüğüm cismin UFO olduğunu zannetmiyorum, meteor olduğu düşünüyorum ![]() ![]() Bulutların arkasında kaybolduktan sonra tekrar ortaya çıkmasını bekledim ama çıkamadı" dedi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|