Mustafa Sandal Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı SözleriMusatafa sandal-affet gerçekten yalandı demek çok zor geliyor bana yani ayrıldık demek bin türlü bahaneler yalanlaaaaaaaaar çok zor geliyor bana bırakmak herşeyi başlamak herşeye sil yeni baştaaaan alıyorum haberlerini bırakmışsın tüm yalanlarını 2 kez ben seni affettim sende kendini affet AFFEDEBİLİRSEN Mustafa Sandal - Akışına Bırak Hayatta en zor olan şey Tanışmaktır kendinle özgürce O kadar çok şey var ki Bizi bizden koparan sessizce İnan inan ve sen sen ol Hadi zorlama zorlama Zorlamakla hayat uslanmaz Ağlama ağlama Ağlamakla gönül dağlanmaz Zorlama zorlama Zorlamakla hayat uslanmaz Ağlama ağlama Ağlamak da üzülmek de boş Akışına bırak Damarında akan kan gibi Akışına bırak Dağlardan inen ırmak gibi Akışına bırak Akışına bırak bırak gitsin |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı SözleriMustafa Sandal - Alkışlarla Yalanım yoktu sen çok özelsin Çok şey paylaştık inan herşey güzeldi Sen duymazsan kim duysun Yürekler bin parça Kim görsün tüm renkler Seninle olsun Yağmurlardan inmiyor ki En son damla Veda ediyorum sana Alkışlarla Yağmurlardan inmiyor İki damla daha Veda ediyorum sana Alkışlarla Mustafa Sandal - Araba Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun arabası var güzelmi güzel Şöförü de var özel mi özel Bastı mı gaza gidermi gider Maalesef ruhu yok Onun için hiç mi hiç şansı yok |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı SözleriAşka yürek gerek Kaç kere kırık hayallerin peşine düştüm ben Kaç kere bile bile savaşa girdim ben Korkma çok sürmez Aşk bu öldürmez Kimseler duymaz Yine de ağla istersen çare olmaz Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyorum ama gitmeliyim Yaranı sarıp acını dindiremem Bak bana ben acının ta kendisiyim Kaç kere yasak oyunları oynadım durdum Ne kimseye bir soru sordum ne de bir cevap buldum Korkma çok sürmez Aşk bu öldürmez Kimseler duymaz Yine de ağla istersen çare olmaz Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyorum ama gitmeliyim Yaranı sarıp acını dindiremem Bak bana ben acının ta kendisiyim aya benzer Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acılardan Kalbinde yoruldunsa yolculuklardan Vazgeç artık yıldızlardan Aya benzer yüreğim E doğal olarak takipteyim Ah şu kaderi çözersem eğer Bekle geliyorum aşkım Aya benzer yüreğim E doğal olarak takipteyim Ah şu kaderi çözersem eğer Bekle geliyorum aşkım |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleribeni ağlatma Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başkası varsa dilinin ucunda Anlatma Beni ağlatma bir başka unutmazsan gönlüm bekliyor,aşkını istiyor ne kadar uzak olsanda bir masalda kalbim ağlıyor,hikayeyi dinliyor ne kadar anlatmasanda doğarsan karşıma bütün herşey bir yana değişmez bu manzara sabahtan,akşama artıysan eksilme gel bir başka!!! |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleribir tanem Beni yangına attın sen Hadi gel de kurtar -hadi beni kurtar- Boşa gitti bir tanem Bana verdiğin umutler Belki de hep belki de Diye diye yandım kül oldum ben Belki de hep belki de Diye bekledim ömür boyu Belki de hep belki de diye diye yandım kül oldum ben Belki de hep belki de Diye geçmiyor ömür Madem ki seviyorsun Beni neden üzüyorsun İsteyince gülüyorsun Hadi bana gülsen bir tanem Madem ki seviyorsun Beni nedene üzüyorsun İsteyince geliyorsun E hadi bana yaklaş bir tanem Bize Gidelim Yalanlar söyledim Kalbimi dinledim Felekten bir gece çalmak istedim Dertlere dur dedim Masumum ben dedim Bu gece hüzünleri terkediverdim Gönlüm eğlenmek ister ister Kahkahalarla coşmak ister Sevdikleriyle olmak ister Eski dostları görmek ister Sabah olmuşsa kimin umurunda Haydi dostlar yanı başıma Bana laf geçmez yazı tura atmam Bize gidelim beyler |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleriçekilin yeniden doğarım inan yeniden doğarım güneş açınca iyi olmasınıda bilirim bilirim herşeyi bir bakışta bazen aşkım gelir aklıma sarılıp o resmine uyurum her gece ben bazen aşkım girer uykuma kapılıp hayeline düşerim yollara ben çekilin şu dağlardan aşkım geçer opvalardan dokunmayın sevgime dokunmayın uzaklardan çoban Kabul Ettim Senle Hayat Böyle Sürecek Ufak Tefek Hayalerin Peşinde Kilitlendim Beni Sabrım mı Sürecek Ufak Tefek Hayalerin Peşinde Herseyimi Verdim Sana diyorsun Yalan şahidi Zaman Sana Dunyalar yetmez oldu Buyur Yerim Senin Olsun Şu Çobanın dağları dururken Yollara düşüp de ağlar mı? Ya da yollara düşerse Geriye dönüp de bakar mı! Şu çobanın dağları dururken yollara düşüp de ağlar mı Hani yollara düşer de geriye dönüp de bakar mı Kabul ettim Senle hayat böyle geçecek Ufak tefek cümlelerin içinde Kilitlendim Beni sabrım mı çözecek Ufak tefek hayallerin peşinde Her şeyimi verdim sana diyorsun Yalan, şahidi zaman Sana dünyalar yetmez oldu Buyur yerim senin olsun Şu Çobanın dağları dururken Yollara düşüp de ağlar mı? Ya da yollara düşerse Geriye dönüpte bakar mı! Şu Çobanın dağları dururken Yollara düşüpte ağlar mı? Hani yollara düşer de Geriye dönüp de bakar mı? |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleridenize doğru bir nefes aldim hatirani ictim ardindan kimlere kandim biraktim seni yalniz basina bir nefes aldim hatirani ictim ardindan kimlere kaldim biraktin beni sen denize dogru gel gel ruzgar esince yel yel cabuk ol da gidelim dokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum durmam buralarda cabuk ol da gidelim sokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum kalmam buralarda detay Benim için bir tek anı varsa O da sensin güzelim Ah sensin Sakın hafızamı bulandırma Sonra uçup da giderim Çok özlersin Nasılsa günahı bulur ya Her insanı O da bu kadar olmaz O da bu kadar Önce aşk içindi sevgilim Gerisi yalan olur Burnumdan getirme sevdiğim Gerisi detay olur |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerien kötü ihtimalle Resmin hala asılı duruyor söküp atamadım Kalbimin duvarından şu Gözlerim bazen dalıp dalıp gidiyor Bir türlü dökemediği en Son damlasıyla Mutlu oldun mu? Birini buldun mu? Dün gece rahat uyudun mu? En kötü ihtimalle Sen beni bu halde bırakıp Gitmezsin diye düşündüm Ah perde perde yanıp tutuşan Bir dertle Boşluğuna sarıldım biraz daha Üşüdüm of |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerifarketmez Gel bu tarafa gel Burda herşey tahmininden daha güzel Bakışların ordan boşa gider Hiç kimseyi dinlemez deli gönül ama sana boyun eğer Zamanlama ne güzel Tamda yormuştu beni bu geceler Bırak kalsın orda bahaneler Hiç kimseyi bağlamaz inan birbirine kolay kolay kader Farketmez, Biraz aşık olsak Kimseyi öldürmez Peşindeyim adım adım Sen ömre bedelsin bir ömre bedel Terketmez Sabrım kölen olur yolunda kendini kaybetmez Peşindeyim adım adım Sen ömre bedelsin bir ömre bedel Yalancı dünya en sonunda Gerçek oldu bak nihayet Kıymet bilmez insan asla Kaybedende bol cesaret fıkra Ruhumu sallayan salincak Bombos simdi, cok bos simdi sanki terkedildi Derin derin bakislarin en son delildi Hep son delildi kalbimi yasatan Sarkilar söyler seni dinlerdim Böyle gizlendim zor oldu ancak Sonunda anladim senin askin bir fikraymis Ne gariptir sen anlattin ben agladim Nihayet kavradim senin askin bir fikraymis Ne yaziktir ki askimi bosa harcadin Ruhumu sallayan salincak Durdu simdi, durdu simdi sanki farkedildi Derin derin bakislarin en son yemindi Bir tek yemindi herseyi anlatan |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerigel aşkım gel Yokluğun tesadüf adeta Bu yalnızlık yalandan macera Mutluydum senin kollarında Hata benim üzülme Sen üstüne alınma Yok geçmez senden başka yol geçmez Kalbimden izlerin asla silinmez Fark etmez hiçbir hatıra yetmez Seni benden uzaklaştırmaz Gel aşkım gel Gel dünyam karışsın Hadi vur kalbimden Vur baştan acıtsın oo Gel aşkım gel Gel dünyam karışsın Beni vur kalbimden Vur tekrar acıtsın Aşkımmmm ooooo gönlünü gün edeni Anlamaz aşk acısından, Gidene dert olmaz Dağ dağa küstümü Hiçkimse nedenini sormaz Anlayamaz Yeni bir aşkı kabul edemez Bir kalbi iki kişi paylaşamaz Unutmadı daha yeni gideni Anlatamaz Yeni bir aşkı kabul edemez Bir kalbi iki kişi paylaşamaz Unutmadı onu terkedeni Gönlünü gün edeni sevmez sevda İster hep onu üzeni Her ona kucak açan olmaz fayda Bekler hep onu sileni |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerigüncel zalim Her gidişin mutlak ki bir dönüşü var Yol yakınken bence sen dönüver geriye Ah be güzelim sakın gönlünü kaptırma Böylesiyle başa çıkmak mümkün değil Kaçmıyorsa baktığında gözleri İçin için akmıyorsa muhabbet Pek de nazik sohbetiyle Kurduğu her cümlesiyle Bana tarif ettiğin kız Tam anlamıyla güncel zalim Herşeyi çok bilmesiyle Sözde masum cilvesiyle Bana tarif ettiğin kız Tam anlamıyla güncel zalim hatırla beni şarkılarda Kimsenin hakkı kimsede kalmaz Sana hakkımı helal etmiyorum Kırdın incittin tertemiz kalbimi Asla düzelmez asla düzelmez Hatırla beni şarkılarda Başın dönerse bu dünyada Sözüm geçmese de rüyada Uyutmayacağım seni bu gece Anılar benimle yaşıyor Sanki biribirinden kopuyor Sevenler bana Hesap soruyor sanki --->: Mustafa Sandal Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Mustafa Sandal Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerihava atma Seninle yollarımız kesişir mi Belli olmaz kader bizi Buluşturup tanıştırır mı Konuşmadan kelimeler çok duyulmaz İyi de sen hazır mısın İnadı bırak geç bunları geç bunları Artık geride kalsın Gerçeği bilen bir sen ve ben Yarım kalan herşey tamamlansın Lütfen Herkes seni tanıyor diye Sakın bana hava atma Aynı mevsimi dönüp Dolaştırıp da bana satma hep beraber Benim için çok deli diyorlar Desinler hiçbirşey farketmez Göstere göstere yaşarım hayatı Başka türlü çekilmez Bilinmez nereden eser rüzgar Hangi sahile sürükler Dalgaların şekli kıymete binerse Yürü dostum hiç durma ooo Haydi hep beraber Haydi hep beraber Haydi hep beraber Sabaha kadar Haydi hep beraber Haydi hep beraber Güneş doğana kadar Benim için çok deli diyorlar Desinler hiçbirşey farketmez Göstere göstere yaşarım hayatı Başka türlü çekilmez Vakit yok bekleyip de görmeye Gerek yok fazla sormaya Üzülmeye gelmedik ya dünyaya Boşver dostum gel oyna Haydi hep beraber Haydi hep beraber Haydi hep beraber Sabaha kadar Haydi hep beraber Haydi hep beraber Güneş doğana kadar |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleriherkes mecbur Farzet seni savunmaya yurek gibi koyulmaya canim deyip Uyutmaya karar verdim Tekrar bizi yasatmaya biraz daha ugrasmaya artik bunu Basarmaya yemin ettik Vallahi kim ne derse desin gucu yetmez ayirmaya askimiza inanmaya herkes mecbur oooff Mutlu anlari sonunda yalniz kalmaya biraz aska inanmaya Herkes mecbur Sabret guzel gunler yakin sen korkma hic sakin sakin herkes Bisey soyler ama gercegi bilmek hakkin Tekrar bizi yasatmaya biraz dahayanasmaya artik bunu Basarmaya yemin ettik Vallahi kim ne derse desin gucu yetmez ayirmaya askimiza Inanmaya herkes mecbur oooff Mutlu anlari sonunda yalniz kalmaya biraz aska inanmaya Herkes mecbur Vallahi kim ne derse bizi gucu yetmez ayirmaya askimiza Inanmaya herkes mecbur oooff Mutlu anlari sonunda yalniz kalmaya bize bir sans tanimaya Herkes mecbur Herkes mecbur İndir Sende bir sürü değişiklik var Bakalım nereye kadar Korkma herşeyin bir çaresi var Görüşmeyiz ölene kadar Terk edilmek cok zormuş Vazgeçilmek cok zormuş Insan aşktan resmen soğuyormuş Indir aşkımı daha daha indir Indir terk edilmek be da va Indir aşkımı daha daha indir Indir vazgeçilmek be da va |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözleriisyankar Korkma yaklaş, hislerinle Sanki bir adım attığını bilmez mi gönül? Geçer mi ömür? İstersen dağlar dağlar yerinden oynar oynar Sabırsız kalbim bir tek aşkına isyankar x 2 x 3 kaç kaçabilirsen yalandın ama inandım kandırdın kandım anladım herşeyi sevmiyordun beni şimdi herşey bitti özgür sanama kendini peşindeyim hala kaç kaçabilirsen kaçmak zor gelmezken 2kez kurtar kendini burdan bu korkunç anlardan yalandın ama inandım kandırdın kandım anladım herşeyi sevmiyordun beni şimdi herşey bitti özgür sanma kendini peşindeyim hala kaç kaçabilirsen kaçmak zor gelmezken 2kez kurtar kendini burdan bu korkunç anlardan kaç kaçabilirsen |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Sandal Şarkı Sözlerikavrulduk beni eskisi gibi sevmiyorsun eskisi gibi bakmıyorsun yere göğe koymuyordun şimdi ne oldu seni sevmek kader kaybetmek de kader yeter yandık biz kül olduk seni sevmek kader kaybetmek de kader isyen ettik biz taş olduk savrula savrula savrulduk kavrula kavrula kavrulduk aşkın işveli cilveli çıkmaz yollarında kaybolduk kopmam lazım Tek bi sözle tarif edersem Yıkılıyorsun yine bu akşam Tam da keyfim kaçtı diyorken Havamı buldum yine bu akşam Eğlen canım seni kimse tutamaz Bu taraftayım Alın yazım esirin olamaz Bu gece kopmam lazım Hedefi bulmam (vurmam) lazım Seni gördü gözlerim Bırakır mı hiç Ki değil tarzım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|