Tripkolik / Nolur Gitme Ne Olur Gitme Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tripkolik / Nolur Gitme Ne Olur Gitme Şarkı Sözleribu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme hayatımda tanımadım ben senin gibi sahte doğmaz gönüllerde yaşanır sevgiler de kahpe dilimde mızrak kalbimde içtim yine sevgilim san aşık şerefine değil --------liğine eğildim yine önünde gözlerim yaş doldu nolur gitme bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme yok elimde ellerin yok yine ben sensizim yokluğunsa derbeder ve yalnız seni özledim ahh gözlerimde tek bir damla kaldı ben sefil gittiğinde öldüm yarim bilmesen de dost kefil sus ve dinle son dört var kaderde de hep dert var sahte gülüşlerse zarar her gün aynı sahne oynar kandırlır insan ve yalan dolu hayatlar gözlerdeyse yaş var şimdi otur ağla yar bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme sensizlik de var kalbimde var evet var malankolik düşlerimin içindeki sorular ellerimde yalnızlığı oynuyor bu aralar anlamam koca bi dünya neden gelir bana dar ben miyim senmisin yoksa hayat mı suçlu sevenlerin dünyasına adeta gölge oldu durmadan vurdu kurdu kahpe oyununu yoruldu bu beden bana görülen buydu bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|