Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı Sözleri18 Yaş gece cigarıklar cebimde benim bu soğukta Üsküdar'da intihara teşebbüs sokakta yokki acıdan eser sarhoş oldum anne 12'den 6'ya kadar içtim direnme sabaha kadar sarhoş gezmek geçici mutluluk bense yolların yolcusuyum gökte kara bulut bu benmiyim iğrendim valla yalan dünyada bu sen misin zoraki unutmak bana koyar aslında yoksun belkide geliP geçtin aslında yoksun bense artık bttm yarın yokmuş bana geç olsada annadım Pişman oldum yeter tövbelere kaldım üstü kar değilse ben adi bir insanım güneşin kefaletse ben şimdi ne yaParım gülmelere küstüm 6 nisanda öldüm 3 nisanda halbuki tekrar doğduğum gün 18 yaş ilk cigaram ağlıyordum gülüyordum kurtuluş var, var diyordu okuduğum o son kitaP |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı Sözleri3 Dünya Savaşı(feat Fuat) Sansar verse: Bu beat'e söyleyecek kelime bulamıoyrum,bulmamada gerek yok homie,zaten aramıyorum Fame olmak için bana yalanmaya kalkma!Çok güçlü bir savaşçısın yalanların kalkan![]() Senin o kankan bana yalanmaz,donunda kan var salak inanmaz kapım kapanmaz,barışmak isteyen barışsın ama korkum da yok yani ortalık karışsın!Konserler çakışsın o yaka ve bu yakada,Kadıköy farklıdır aga,bunu unutma!!Kafan bulutta benim kafamsa tümde,müziğime yadigar yıllarımsa Rex'te Piskopat stilde biz de smokey stilde,seni istemiyorum k*ncık sen itildin,fena p*pildin,öhöm!kaşınmasın,o yakadan bu yakaya hastalık taşınmasın!!(Nakaratx2) 3 Dünya Savaşı iki kişi mürettebatAlan akıl sağlığım büyük tahribat yaşandı ben kaşındım el bombasını fırlat! ben bir panzer aldım yanıma kod adı:Fuat!! Fuat verse: Şu yolda kaç testi kırıldı?yeksin,bu kolda aç rest'i dirildi merceksin Keksin puşt!Uçtu kuşu dur,can çıkmaz kolayca git tuzak kur Urartulardan eski,her keş rap yapar ama sonuç eksi,gümüş tepside getir çayları,keklik tekrar s*kilir pompayla jetski!Paranoyadan çıkagelir iki cümle,sizin am*na koyiim Fuat zümre'nin içinde gezer(yeah!)fitne,diss yapamaz ki bana o *pne,alemin ilki gelip dizdi kurşuna kolpaları gizli gizli |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriBeklerim (ft Rahdan) Yamaca Gel Bir Moruk Salvodan Öğüt Sansar Yıkılmaz Ağaç Meşe Yada Söğüt Gereksiz Hamleler Sonunda Hatalı Çıkacaksın Dik Penise Yan Oturup Donacaksın Sesim Duyulsun Undergroundda Underground Yeter Bana Muharebemin Meydanı Burası Yani Kerbela Kara Veba Bu Rap Alkadrazdan Çıksın Albüm İzlediğim Bu Piyasada Kalleşliği Gördüm Bir İki Kurşunum Olmasın Bir İki Kuruşum Olsun Sansar İnsan Olmasın Tek Kişilik Oluşum Olsun Bir İşim Olsun Bir Aşım Birde Yoldaşım Bir Eşim Olsun Bu Rap Başımı Almışım Sansar Salvo Adıyla Yazılsın Mezar Taşım Kankalara Gerek Yok Rap Bir Sırdaşım Bilinçsizce Yaratılan Eylemler Hata Senin Kaderde Yazılıdır Geride Kalanı Salla [Nakarat - Sansar Salvo] Bu Rap Irza Tecavüz Düşmanlarsa Hamile Underground Partilerde Bak Şu Kamile Tüm Trackler Yüreğine Bu Trackse Beynine Kadıköyümdeyim Ben Beklerim Rap Harbine [Rahdan Vandal] Mahallende Kralsın Ormanda Aslan Kral Dinle Beni Moruk Kalleş Sensin Dibe Dal Yıkılmaz Bu Taht Salvo Artı Vandal Tamamen Kara Baht Partilerde Kal Kendi Kendine Grup Kur Dünkü Kolpaya Teklif Sanki Rapte General Tayfalara İstif Kelimelerinde Yok Anlam Tayfam Alemi Salladı Önümde Süt Dökmüş Kedi Netteyse Dayı İstanbul Yıktı Tahtı Rapte Alcadrazsa En Önde Nam-ı Diğer Vandal Sansar Tırs Bu Rapten İyi Dinle Cümlelerini Yıkarım Hevesiniyse Kırarım Dostum Haddini Bil Gözlerini Oyarım Hükmeden Biziz Yeraltına Sense İzimizdensin Tren Durmadan İndi Sanki OtuzBeşdensin Biraz Dikkat Et İt Undergroundda Herkes Komada Soundlara Şöyle Bir Bak Yıkılmaz Bu Tayfa [Nakarat - Sansar Salvo] Bu Rap Irza Tecavüz Düşmanlarsa Hamile Underground Partilerde Bak Şu Kamile Tüm Trackler Yüreğine Bu Trackse Beynine Kadıköyümdeyim Ben Beklerim Rap Harbine |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriBitsin Artık nefes almak haram olmuş, bedense harap elımzıden dusmuyor nedense esrarla şarap umut etmek zaten bana çok uzak, dost yoluna tuzak kur ne olur benden uzak dur uzaktı hayaller gelecegı bellı olmayan yarın gbi yasam mucedelese emegın ta kendısı kım bılır yoksun artık bu dıyarlarda goruntun sadece bılınmez ruyalarda bılmez uyanık dus neymiş uyku nedir zulmetme esır oldumuz korku nedir iyilik mı gusellıkmıdır aşk mıdır yoksa tanrım bızden onu ayıran duygu nedır dun gece ağlayarak abktı gunes ay sustu bınbır ınsana renk veren bak bu rap sustu ölmus gdıyoır gökyuzune yıldzlar ulkesıne hıc gelmeseydık olaydık şu keder alemıne bıtsın dıyorum bunca karanlık bıtsın bos mıdlerın duydugu bı açlık bitsim madem ki eşit geldik eşit gitmelıyız haksızlıkimiş zulummuş artık bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriBizdik Suçlu sesimi duydun karanlıkta ve gözlerini kapat ölüme yazdım bu satırları, bu satırlarda hayat ağlayan insanları gördüm ve zarar veren insanları yağdı yağmur gökyüzüne, bu yaralı beden haykırdı adlettiniz bencilliği, naklettiniz kinciliği hesap verdi kiminiz, görmedi eksikliği yaşanan da aynı zaman, farklı mekanlarda yüreksizdi el tutmayan, gereken anda tek kelamda bak yaramda, esen sensin çocukken yalnızdık lan biz şimdi dostu neyliyim kimleyim, nerdeyim, nereye yolculuk nerde sade bana huzur veren mutluluk şatafattan şevkatten nefret ettik hakkatten kimse yok mu kalpten seven burda kalp veren insan var dostu için yalnız sen sevin, sevinme saçmaladım çünkü ben de yalnızım seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu bazen, gözünü kapatıp bakarsın ah hudaya bazen, uyanmak istemezsin görmek istemezsin bazen, kader güzeldir ve sen gülersin bazen, bir el tutarsın ve sen seversin bazen, keşke olmasaydı dersin umutlarım bazen, söz verirsin kendine ve hep yalandır bazen, keşke hayal kurmasaydım dersin ve işte öyle dediğin an hayallerini kaybedersin yaşam garip bi döngü, hayat kesit kesit ellerimde cam kırıkları ve ellerim kesik duygusal bi şarkı yapmak istemezdim, öyle oldu her tripte bir kelam yarattım, o kelam ben benim defter dünya ise kalem tanrıdır tanrının olmadığını düşünmek büyük sanrıdır orda yokmuş gibi davranır ve seni kandırır ve yaran varsa insan inanki müzik bi sargıdır seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı, sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriBu Sandal Batmaz rahdan sert geldi herhalde kaldıramazsın bu kadarını, underground partilerde salla koçum kalçanı, nankör müyüm ben, nankör müsün sen, underground'a kınama, bitsin bu kolpa düzen, bölündük işte yarı yarıya, kaldı şurada iki dost, rapimde yükselme devri, sende menapoz, rahdan aştı bu işi, sense takıl paçoz paçoz, tecavüzü bırak rape, rapçi oldu takoz, partilerde kayboldun, kadıköyde harab oldun, alcatraz'dı mabedim, sense mahfoldun, konserlerin sahildeyse balığa geliriz beraber, sansar salvo- rahdan vandal, ürettiklerini dinledim bence bırak bu işi, idollerini dinledim bence unut bu işi, reklamın iyisi kötü olmaz mezar taşına yazılı adın, salvo-vandal'ı yazdık prim olsun amacın psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz sansar gidere gider birader, undergrounda kira ver, gördüğünde selam ver tayfanla beraber, bana abi lazım değil bana kardeş lazım, tracklerin listesinde toplanır levazım, benim ustam yok bu rapte ustaları bellerim, karşılaşmasak ta bil yakanda ellerim, cehennemin girişinde sansar yaralı rapçi, sansar asi rapçi deil sansar gazi rapçi, rapertuarda söylemiştim koyun olmuşuz, köpekse kurtla dost olmuş, siz av oldunz, bir iki tane kolpaya hemen tav oldunuz, tek suçunuz aptallık masumsunuz, bandrollü denyolara siz kul oldunuz, onlar iplemedi bile siz mal oldunuz, onlar sizle kafayı buldu, siz odundunuz, biz o bandrollü ----leri neye oturturuz ( haa ?!) psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz rahdan her bi kimseyi batta takma parada varsa alabora, kanlı bandı arama tarama her bi şarkı paravana, karalamamalı rapleri wackleri dilleri pilleri bitmedi mi, alttan aldı randımanla, rahdan rapini görmedi mi ? alcatraz'da suratın sikilmiş sir mc ----sin, diğer ---- arka fonda kaldı söyle nerdesin ? mezarlığına yakın bi yer olsun sana mabet, tracklerime gömdüm sizi ilelebet ! sansar underground ordusunda salvo lejyoner, underground cehenneminde salvo destroyer, ille beline kurşun attım kalemimeyse şarjör, türk rapinde analiz, salvo tek aranjör, hanımlar partilerde mc lerin gözdesi, abaza rapçilere sansi'nin bu güftesi, barış dönemi başlatırım savaşları bitirip, tip tip insan var ve hepsi ayrı tipitip psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriÇalıntı Hayatlar Rahdan: Mürekkep yalamış hayatları acımak yok emri veren taaruza geçer karışmak yok yaşadığımız bu diyarda merhamet yok savaş yanı başımızda insanlık yok bombalar sabah ezanına mütakiben indi öldü küçücük evlat analarsa inledi fakirhanelerinde anca vardır iki kap yemek ocakları söndürmek midir savaşlarda galibiyet mevzu kimle anlamadım önüne gelene gider bitirin bu illeti yeter artık yeter savaş küçük kıyamet azrailse nöbette coni ister maddiyet -------- her seferde kundakta küçük bebek kefeni olmuş kundak mazlumun ahı kor duygusuzluğa tutsak sorun nedir sorsak petrol cevabı alsak bazen insan düşünür şu dünyadan kaçsak Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Sansar: Neyse zaten her şey açık o ---- kaçık koltuğunla adam oldun bombalandık ve bombalayanda biziz haberiniz olsun uğruna ölünen topraklar cehenneminiz olsun ülkelerin silleleri bombalar ya bombalar barışçıldı kolpalar yürekte son dolar öldürülen insan 14 yaşında asker umarım oğlunuda bir gün gebertirler abaza askerin altında hamile kaldı kadınlar hamile kadınlara kurşunları sıktılar hitleri sever içler ve hepsi piç kanla sulanan toprağı cesedine biç önemli kararlar alırken dik o kaynağı sen ruh hastasısın mına kodumun manyağı kahramanlık hikayelerinden övünme ulan girdiğin savaşlardan övünme utan Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Rahdan: kaçamak oyunlar sus demiş hayat sanki oyuncak mazlumun ahı elbet bir gün gelip hesap sorucak ölen bebeklerin sayısıdır bilmem kaç bin orda insanlar ölsün sen diskotekte sevin bitsin bu küçük oyunlar ortadoğuda katliam sıkıldım bu olaydan petrol sevdası tamam topraklarını petrolle değil kanla suladılar inan kaç bin kişinin hayatı söndü yeter lan Sansar: Savaş başa bela gte deva Savaş son bir nokta yaşamına Barış sağlanamadı sağlanamazda Savaşma cesedini bulurlar enkazda Savaş başa bela gte deva Savaş kurşun atar yarınına Barış umutlarda rüyalarda Savaşma kazanan yoktur savaşlarda Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriÇorbada Tuzunuz Olsun (ft Rahdan) [Sansar Salvo] Kapıcı Cumaliyle Düet Yaptığın Albümün Şarkılarım Kulaklarında Benle Doldu Her Günün Sense İçerisindesin Kısır Döngünün Bence Tadını Çıkar Yaşadığın Son Günün Siste Kayıp Mı Oldun ---- Sakın Gelme Bizle Sizle Papaz Olmayalım Git De Ananı Dissle Mücadele Edemezsin Rap Yapan Reisle Zayıflayamazsın Yürüttüğün Perhizle Valizle Undergroundı Denyo Kafanı Gözünü Kırarım Liriklerin Anlamsız Her Bir Sözünü Kırarım Partilerde Sor Bakalım Kimler Rapini Düzdü Küstü Underground Kaviste Anlam Veremedin Mi Düz Denizde Yüzdü Denyo Nam-ı Diğer Dürzü Cesaretin Yetmedi Mi Yanıma Gelemedin Mi Gasp Edilen Gururunu Salvo Darp Edendi Karşınızda Galip ---- Kaybedendi [Nakarat - Rahdan Vandal] Bırak Rapi Ol Dinleyen Çorbada Tuz Hesabı Üç Yaşında Bebe Bile Senden Daha Sağlam Anlamalı Liriklerde Anlam Yok Göremedin Mi Farkı Salvo Artı Rahdan Çoktan Kazdı Mezarı [Rahdan Vandal] Ölücek Dedik Uzun Ömürlü Çıktın Sebepse Bulamadım Güz Gülleri Döküldü Oğlum Seni Hala Uyandıramadım Sen Bana Diss Atarken Stüdyoda Albüm Yaptım Temizleyin Undergroundı Çünkü Artık Sıkıldım Tayfalara Bak Bakalım Komedyen Doldu Ortam Sinsi Sandı Kendini Ne Akıl Var Ne Yordam Bulamadın Demi ---- Kaliteli Track Nerde Salvo Artı Rahdan Mezarı Kazdı Bence Masada Ben Olmadan Kim Barış İlan Etmiş Girdaplarda Kaybolursun Ölüme Fon Müziğiymiş Anladıysam Senin Gibi Olayım Şarkından İki Kelam Vokalin Sesini Aç Bir Dahakine Buluruz Belki Anlam Formalite İcabı Selam Uğraşamam Daha Fazla Mücadelene Bayıldım Kaydol Üç Beş Nick Daha Forumlar Nede Olsa Senin Ben Tamamen Realim Mezar Taşına Adımı Yazmak İsterim Bu Diyar Benim [Nakarat - Rahdan Vandal] Bırak Rapi Ol Dinleyen Çorbada Tuz Hesabı Üç Yaşında Bebe Bile Senden Daha Sağlam Anlamalı Liriklerde Anlam Yok Göremedin Mi Farkı Salvo Artı Rahdan Çoktan Kazdı Mezarı |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriDiss Olabilitesi Var [Rahdan Vandal] Alcadraz Farkı İşte Şu Dinlediğin Rıhtımda Duymak Varken Duyamadı Birileri Göremedi Aslında Masaüstüm Tümden Doldu Kalitesiz Trackler Aleme Malzeme Olmuşsun Sitende Yok Gerçekler Sanal Aleme Balıklama Atlama Sende Haydi Durma Hurra Sosyete Forever Oldu Bedenim Yeraltında Rock Olsun Senin Temsilin Rap Değilki Meskenin Kadıköyde Her Sahne Bırak Olsun Benim Aleme Cümbüş Her Özenti Müzik Denilen Kalıpta Ayakta Kalkta Dinle Evet Kalktı Götüm Rapimini Dinleyen Lazım Olmayana Kötürüm Doğaçlamana Kurban Olayım Kolpasın Büsbütün Her Yalan Sözde Var Bir Kepaze Doğaçlama Kolpası Gerçeğin Aynası Sözde Mc Nerdesin Hangi Tvmizdesin Magazin İşte Forever Dinle İşte Best Rapper [Nakarat - Rahdan Vandal] Salvo Artı Rahdan Kafaları Salla Her Satır Gitti Yo Kelimeleri Kolla Yok Sende Bir Anlam Neden Bize Sorma Al Dinle Bu Track Bizlerden Ortama [Sansar Salvo] Underground Piyasasında İzlediğim Maymunlar Tayfanız Gemiyle Battı Üstündeyse Tayfunlar İstanbula Geldiler Bize Gider Yaptılar Burdan Sağ Çıktılar Çok Komikler Onlar Somon Balığını Ensene İndiririm Moron Rap Tiyatrosundaki Replik Tam Bir Ton Kelime İçerir Anlamazsın Karelidir Jeton Manga Grubu Kolpa Sus Be Pis Japon Listelere Baktığımda Üstten Altta Hepsi Kaltak Senin Trackler ------ Bu Şarkı Manyak Koparmak Lazım Sizleri Ve Orta Parmak Çektim Müzik Katiline Sansar Psiko Manyak Satırbaşındayım Ben Sansar Yarar Kaşı Seksendört Kromozomlu Undergrounda Gen Taşı Sarmaşık Misali Karmaşık Tavırlar Rap Adına Savaş Yere Düşen Kanım Var [Nakarat - Rahdan Vandal] Salvo Artı Rahdan Kafaları Salla Her Satır Gitti Yo Kelimeleri Kolla Yok Sende Bir Anlam Neden Bize Sorma Al Dinle Bu Track Bizlerden Ortama |
|
Sansar Şarkı Sözleri |
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Şarkı SözleriDuygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden ![]() Sen huzur içinde lakin;bense derbeder ![]() Nedeni bilemedim ![]() Neden?Her yalana kanıyorum![]() Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum ![]() Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde ![]() ![]() Bir karartı ![]() ![]() Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı ![]() Kapılar kapandı Yüreğime giriş yok artık![]() Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık ![]() Garibanımla çık yola Arka tarafa merhaba![]() Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba ![]() Bu saatten sonra sakın gelme kapıma ![]() Şu günümden sonra;kimse almam yanıma ![]() Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare ![]() Etrafıma baktım;burada bir cenaze ![]() Ölen o adama baktım;o adam benim ![]() Etrafıma baktım ![]() Nerede kefenim? Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle ![]() Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be ![]() Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde ![]() Kelimelerime dikkat et Ben ağlamam son günümde![]() Nispet etti kısmet Varsın hasım alsın![]() İhanet etti hasret Varsın ağzım yansın![]() Millet oldu cinnet Varsın insan ağlasın![]() Duygularını katlet Varsın yağmur yağsın![]() Gülen yüzünü lütfet Sanırım ağlamaklısın![]() Yüreğin önüne kasket Parçalanmasın![]() Bugün gözümde kasvet Sen yanarmısın?İnanmadığını arz et Sen kanarmısın?Yük ağır bi nefret (nefret!)Kaldırırmısın?Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret(gayret!)Sen tutarmısın? Kin tutmak maharet Bunu yaparmısın?Ben bi leş Cinayet!Sen kaçar mısın?Evinde bi hayalet ![]() Sen yatarmısın?Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|