![]() |
Simge – Misafir 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Simge – Misafir 2011Simge – Misafir 2011 Simge Misafir Şarkı Sözü nasıl korktu sıkılıp kaçtı ne kadar masumdu ne kadar utangaçtı masalın kahramanı gitti ve masal böyle bitti yoluna devam etti anılar kaybolmasın ve sabır usanmadan inat ettim bekledim ahh hiç umursuz olmadım çabalarken uğruna ve şikayet etmedim fallarda çıkan biri var gönlümün bir misafiri var kaçmaktı kadar değilim pişmanım diyen biri var fallarda çıkan biri var gönlümün bir misafiri var kaçmaktı kadar değilim pişmanım diyen biri var aahh ne de dilek tutumuştum denize atmıştım aahh bi süre susmuştum ben ona küsmüştüm beni böyle bırakıp gitti ne kadar kırılmıştım ne kadar üzülmüştüm masalın kahramanı gitti ve masal böyle bitti yoluna devam etti anılar kaybolmadan ve sabırla usanmadan inat ettim bekledim aahh hiç umutsuz olmadım çabalarken uğruna ve şikayet etmeden fallarda çıkan biri var gönlümün bir misafiri var kaçmaktı kadar değilim pişmanım diyen biri var aahh ne de dilek tutumuştum denize atmıştım aahh bi süre susmuştum ben ona küsmüştüm |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|