![]() |
İbrahim Erkal Vefasızlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Erkal VefasızlarYanlızım Geceden Yanlız Yanlızım Zamansız ![]() Umudum Yook Vaktim Dar Gönlümde Bitmez arzular ![]() Gittiler ![]() Birer Birer ![]() Gittiler, Terkettiler Vefasızlar, Hayırsızlar ![]() İçim Yanar Ciğerim Sızlar ![]() ![]() Yaktılar Yüreğimden Vurdular Can Evimden ![]() Kitapsızlar İmansızlar Allahından Korkmayan Kullar ![]() ![]() Kitapsızlar İmansızlar İçim Yanar Ciğerim Sızlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ezdiler ![]() ![]() Yol Yerine Sattılar Pul Yerine Kime Gitsem Ne Söylesem kim Ağlar Benim Yerime Gittiler ![]() Birer Birer ![]() Gittiler, Terkettiler Vefasızlar, Hayırsızlar ![]() İçim Yanar Ciğerim Sızlar ![]() ![]() Yaktılar Yüreğimden Vurdular Can Evimden ![]() Kitapsızlar İmansızlar Allahından Korkmayan Kullar ![]() ![]() Kitapsızlar İmansızlar İçim Yanar Ciğerim Sızlar ![]() ![]() ![]() ![]() Kitapsızlar İmansızlar İçim Yanar Ciğerim Sızlar ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlızlık Allaha Mahsuz Benim Ne Hattime ![]() ![]() ![]() Ona gitseeeem Buna Gitseeem ![]() Kim Ağlar Benim Yerime Kim? |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|