![]() |
Ayrılık Vakti |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Ayrılık Vakti Biliyorsun sevgili ayrılacağız seninle
Yollarımız kesişmeyecek bir daha Belkide bu son dökülen cümleler olacak Belkide son olacak bakışmamız Bir veda faslıdır işin aslı Son kez doya doya bak hadi Zaten herşey başından belli değilmiydi Son kez görüştük Son kez bakıştık Son öpüştük Zaman doluyor yavaş yavaş Ellerimide bırakmalısın Gönlünüde kapatmalısın Adımlarımız artık tükenmek üzere Sen benden on adım önde Sakın bakma geriye Biliyorsun bir daha görüşmeyeceğiz Bu son görüşmemiz seninle Dudaklarında hatıra olsa bile İçinde pişmanlıktan başka Eser kalmıyacak benliğinde Benden eser kalmayacak hislerinde Artık ayrılabiliriz Çayımın demide kaçtı zaten Şekerini karıştırmayı yine unutmuşum Soğudu bardakta hatıra gibi Şekeri dibinde tatlı Oysaki dibine varana kadar hep acı O hiç bitmeyecek sandığımız konuşmaların Sonuna geldik artık Bak konuşacak bişeyimizde kalmadı Sessizce git hadi Arkana bakmadan git Gülümseyişinle git İnsan ayrılırken bile Gülümseyişi tatlı olmalı Şekeri karıştırılmamış soğumuş çayım gibi alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Ayrılık Vakti |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ayrılık VaktiAyrılı acısı kadar kötü bir şey kalbin acıyor önce severler sonra terkederler saten insanlar sevmiyorum insanları : ( paylaşım için sağol
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|