![]() |
Rüyâ... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Rüyâ...Derdin devası olmayan zamanın çaresiz avuntusuydu aşk ![]() Ademden kalan bir günahın sorgusuz meyvesi belkide… Rüyanın aslını yazdım ![]() ![]() Bugüne dek yazılmayan değil bunlar ![]() Vahdetten kesrete huzuruna ilk çıkışı değil harflerin yazıcının elinde… Kuyuların berisinde şahitken ihanete ![]() ![]() ![]() Lahitlere gömdüler bedenimi savunmamı yakarak ![]() -ki suretim toprağın kokusunu taşıyor hala ![]() Vicdanlarının sesini kısarak kulaklarında boğdular feryadımı ![]() Döküldü alnımdan kor halinde aşk! İsim haktı ![]() ![]() ![]() Dillerine ezberlettikleri sözleri yüzüme vurdular ![]() ‘’adın Züleyha senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle Yusuf nerede? Rüyanın rüyasını göremeyen Yusuf diye bilinmiş ![]() ![]() Böyle uyandım düşümün sancısından derviş ![]() Saçlarımda ölümle çekişen yalnızlığımı kucaklayıp soğumaya bıraktım acımı ![]() Dağılmış yanlarımın üstüne kapatırken tüm kapıları ![]() Ruhum aşarken eşikleri başkaları da gördü mü düşümü? Bilemedin ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben susarak biriktirdiğim acılarımın çarmıhında yanmıştım aşk adına ![]() Şimdi ölüme susadıkça yavaşlıyor zaman ![]() ![]() Akrebine kurban ediliyor kendimizden bozma anılarımız ![]() Her saat başı yenilirken ellerim suçüstü bir arzunun bahçesinde aramızdaki deniz ve saçlarındaki yağmur yabancılığımızı kurtarmaya yetmiyor ![]() Bu sabah öldüm daha ![]() Acım taze ![]() Saçlarımı kurula kefenle ![]() Çıldırmaların içimizde bıraktığı acı hazzın doğrundayız ![]() Öyküsünü erteleyen tüm aşklar kadar yeminsiz yenildik oysa ![]() Bu yüzden hep bitmeyen oluyor senin cümlelerin ![]() ![]() Ses vermezken notalarımız eski bir şarkı kadar anlamlı kalıyoruz derviş ![]() Mırıldanışlarımızı sürüklüyoruz aşkın peşi sıra ![]() İzimde gölgem… Hangi aşk sürgünlüğünü bu kadar sevdi ki? ‘’Biz’’ derviş… Adından önce var olmayan ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanlardan kalan gerçekler uğurluyor her defasında içimizi ![]() Ve arsızlığımızla sobeleyip inkarımızı oyun dışı bırakıyoruz ![]() ![]() Gerçeğin ipliği pazara çıktı derviş ![]() ![]() Ne fark etse boşa çıkıyor umut ![]() ![]() Göğsünde uyandırdığım haylazlığımdan uyandırma beni ![]() Kentimizin ve kendimizin sıradanlığında iç çekişlerimizden tutuşuyor yetim yanlarımız ![]() Kesilen saçlarına göz kırparken geceler ve beşiklerimiz unutmuşken annelerimizin kokusunu ![]() ![]() Çözümlensek ayrılık ![]() ![]() Sahi sen oynadın bu oyunu değil mi derviş ![]() Yanılmasaydık ve yangınlara müptela kesilmeden kırsaydık tüm aynaları ![]() ![]() Ayaklarımızdan asılmayacaktı yol boyu yorgunluğumuz ![]() Adımızdan keskin ![]() ![]() Kimbilir’in kamburunda büyüyen bir yokluğuzbelkide ![]() Ölü bir denize bakar gibiydin ![]() Uzak ![]() ![]() ![]() Sevgisizliğin kahrını gördüm bakışında ![]() İşte o gün gözlerini sevmedim ![]() Biz hayatın kıyısından uzaklaşamadığımız için mi böyle düş kaldık? Hani bir/likte uğurladığımız biz’liğimize haksızlık değil miyiz sencede? Şimdi yaralarımızı sarsak anlamı kalmayacak ağlayışlarımızın ![]() Umudu erteleyişimizin berisinde çürüyecek kimliğimiz ![]() Vurulacağız ve kanımızla bozulacak aşka münhasır bu aleni sükût ![]() Bizi kaçırsak da cinnetin resmi kalacak gözlerinde… Ve ben sınıra en yakın olduğumuz an fark edeceğim biraz senin eksik kaldığını ![]() Yanmayışlarınla yanışlarımda yanlıştın derviş ![]() ![]() Kime baksan gerekçesizliğini sebep sürersin biz’siz ayrılığa ![]() ![]() O’na benzetme sesini ![]() ![]() ![]() ![]() Bildiğimle ahmak ![]() ![]() ‘Bana biraz sen versene derviş ![]() ![]() Bu rüya yamasız görüldü ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi topla kendini ![]() ![]() Cengizhan Konuş
![]() |
Cevap : Rüyâ... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Rüyâ...Tek Kelime İle "MUHTEŞEM"
Yüreğine Sağlık Enise :)
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |