![]() |
Yaşamak , Sevmek , Öğrenmek |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Yaşamak , Sevmek , ÖğrenmekYAŞAMAK, SEVMEK ve ÖĞRENMEK Öğretmenin adı bayan Thompson'du ve 5 ![]() ![]() ![]() sırasına adeta çökmüş gibi oturan küçük bir öğrenci vardı ![]() Adı Teddy Stoddard ![]() ![]() Çalıştığı okulda bayan Thompson, her öğrencinin geçmişteki kayıtlarını incelemekle de görevlendirilmişti ve Teddy'nin bilgilerini en sona bırakmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci sınıf öğretmeni: "Mükemmel bir öğrenci, arkadaşları tarafından sevilen, fakat evde annesinin amansız hastalığı onu üzüyor ve sanırım evdeki yaşamı çok zor ![]() ![]() ![]() Üçüncü sınıf öğretmeni: "Annesinin ölümü onun için çok zor oldu ![]() ![]() ![]() Dördüncü sınıf öğretmenine gelince: "Teddy içine kapanık ve okula hiç ilgi göstermiyor, hiç arkadaşı yok ve bazen sınıfta uyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() kaba kahverengi bir kese kağıdına beceriksizce sarılmıştı ![]() ![]() Bazıları, paketten çıkan sahte taşlardan yapılmış, birkaç taşı düşmüş bileziği ve üçte biri dolu parfüm şişesini görünce gülmeye başladılar, fakat öğretmen, bileziğin ne kadar zarif olduğunu söyleyerek ve parfümden de birkaç damlayı bileğine damlatarak onların bu gülmelerini bastırdı ![]() O gün okuldan sonra Teddy öğretmenin yanına gelerek; "Bayan Thompson, bugün hep annem gibi koktunuz" dedi ![]() Çocuklar gittikten sonra öğretmen yaklaşık bir saat kadar ağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmenin, hepinizi aynı derecede seviyorum yalanına karşın Teddy, onun en sevdiği öğrenci olmuştu ![]() Bir yıl sonra, kapısının altında bir not buldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kez mektubun altındaki imza biraz daha uzundu ![]() Theodore F ![]() ![]() İlkbaharda bir mektup daha aldı bayan Thompson ![]() ![]() ![]() ![]() Bayan Thompson törene giderken özenle sakladığı birkaç taşı düşmüş olan o bileziği taktı, Teddy'nin ona verdiği ve annesi gibi koktuğunu söylediği parfümden sürmeyi de ihmal etmedi ![]() Birbirlerini sevgiyle kucaklarlarken, Teddy, onun kulağına "Bana inandığınız için çok teşekkürler bayan Thompson, kendimi önemli hissetmemi sağladığınız için ve beni böyle değiştirdiğiniz için de ![]() ![]() ![]() ![]() Bayan Thompson gözünde yaşlarla ona karşılık verdi: "Yanılıyorsun Teddy ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle karşılaşıncaya kadar ben öğretmenliği bilmiyormuşum ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|