![]() |
En Komik Politika Fıkraları 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik Politika Fıkraları 2012En komik Politika Fıkraları komik Politika Fıkraları Politika Fıkraları Politika Nedir? İşte budur : Çocuk babasına sorar: "Baba politika nedir?" Baba şöyle der: "Bak oğlum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim ![]() Annen parayı yönetir, öyleyse o hükümettir ![]() Deden paranın doğru idare edilip edilmediğine dikkat eder, öyleyse o da sendikadır ![]() Hizmetçi kız ise isçi sınıfıdır ![]() Bizlerin ise tek hedefi vardır, senin rahatlığın ![]() ![]() Söyle bakalım anlayabildin mi?" Çocuk düşünür ve o gece babasının anlattıklarını düşüneceğini söyler ![]() Gece yarısı cocuk uyanır ![]() ![]() Ne yapacağını bilemeyen çocuk anne ve babasının yatak odasına gider ![]() Annesi yalnız ve derin bir şekilde uyumaktadır, öyle ki onu uyandıramaz ![]() Hizmetçi kızın odasına gider ![]() ![]() Dedesi de pencereden gizlice onları izlemektedir ![]() Hepsi öyle meşguldürler ki çocuğun orada olduğunu farketmezler bile ![]() ![]() Ertesi sabah baba çocuğa kendince politikanın ne oldugunu anlatmasını ister ![]() -"Evet" der çocuk, "kapitalizm" işçi sınıfını kötüye kullanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte politika budur ![]() ![]() Politikacılar Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için TEKSAS' ta dolaşıyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devlet versin "Bir Laz, bir Kayserili, bir de Diyarbakırlı ölür, öbür dünyaya gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bush ve Powel Bush ve Powel bir barda oturuyorlarmış ![]() ![]() - "Hey siz ne yapıyorsunuz burada " diye sormuş ![]() - "üçüncü dünya savaşıni planlıyoruz " diye cevaplamış ![]() - "peki nasıl olacak?" diye sormuş ![]() - "10 milyon ıraklı ve bir araba tamircisini öldüreceğiz" demiş ![]() - "araba tamircisini niye öldüreceksiniz?" diye şaşkınlıkla sormuş ![]() - "ben sana demedim mi on milyon Iraklıyı öldürürsek kimse umursamaz diye" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En Komik Politika Fıkraları 2012 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Komik Politika Fıkraları 2012Siyaset Nedir Ali 3 ![]() ![]() öğretmeni Ali'ye "SİYASET" nedir diye sorar ![]() o çocuk aklıyla cevap veremez ![]() hiçbirşey anlayamaz ![]() ![]() - Baba, Siyaset nedir? Baba düşünür ![]() ![]() - Bu evde parayı getiren kim oğlum? Sen ![]() ![]() ![]() - Ben kapitalist rejimim ![]() içecek ve giyecek gibi ihtiyaçlarımızı karşılayan kim? - Annem ![]() ![]() ![]() - O da hükümet ![]() - Dadım ![]() ![]() ![]() - Dadın işçi, kardeşin gelecek, sen de halksın o zaman ![]() Ali herşeyi notalır ve uyur ![]() ![]() Gece garip seslerle uyanır ![]() kardeşi ağlıyor ![]() ![]() annesini kaldırmaya gider ![]() kalkmaz ![]() ![]() Babasıyla dadısını uygunsuz yakalıyan Alinin ağzından aynen şu kelimeler dökülür: - Kapitalist rejim işçiyi sömürüyor, hükümet uyuyor, gelecek b*k içinde, halk ne yapsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|