![]() |
Merhaba Ben Ateistim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merhaba Ben Ateistimmerhaba ben ateistim Hakkında merhaba ben ateistim merhaba ben ateistim Beyaz esya pazarlamacisi kamyondan iner ![]() ![]() ![]() -dini konularda tartisabiliriz, dedi ![]() Dukkanda bulunanlardan biri olan Necmi Abi -Hos geldin Ateist kardes, -Hos bulduk -Buyur gel oturalim, sohbet edelim ![]() Ateist oturur ![]() -Isminiz nedir ateist kardes? -Yildirim -Merhaba Yildirim memnun oldum benim adim da Necmi ![]() -Sagol ![]() -Sen akilli, zeki birine benziyorsun, dedi Necmi Abi ![]() - Nerden bildin? Diye sordu Yildirim ![]() -Pazarlama mudurusunuz, aptal adami mudur yapmazlar ![]() ![]() -Tesekkur ederim ![]() O yuzden sen ateist olamazsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yildirim sessiz beklemede ![]() ![]() -Yildirimcigim madem sohbet edicez , sevdim seni ![]() -Ben de sizi sevdim, severim konuskan insanlari,dedi Yildirim ![]() Necmi abi gozlugu gostererek: -Buna ne dersiniz Yildirimcigim? -Gozluk deriz, dedi ![]() -Biz de gozluk deriz ![]() Cebinden kalem cikartip: -Buna ne dersiniz? -Kalem deriz, dedi ![]() -Biz de kalem deriz, dedi Necmi abi ![]() ![]() Necmi abi bir seftaliyi eline alarak: -Peki buna ne dersiniz Yildirimcigim? dedi -Seftali deriz, dedi ![]() -Bak iste biz de seftali diyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi biz bu seftaliyi nerden aldik Yildirimcigim? -Manavdan, dedi ![]() -Hayir oyle degil ![]() -Agactan dedi ![]() -Peki bu agacin asli nedir? -Nasil yani? diye sordu Yildirim ![]() -Yani bu agac aslinda bir odun degil mi? -Evet dogru, biz agac diyoruz ama asli odun ![]() -Peki bu odun seftali yapmayi ogrenmek icin okula gitti mi? Kursa gitti mi? -Gitmez tabi ki, dedi ![]() -Akli var midir bu odunun? Dusunup desin ki : Ya ben bu insanlara seftali yapayim de afiyetle yesinler ![]() Yildirim dusundu: -Akli yok, dedi ![]() ![]() -Yani Yildirimcigim, bu odun oyle bir sey uretiyor ki tadi, rengi, kokusu hosumuza gidiyor, icindeki vitamin vucudumuzu besliyor ![]() Yildirim dondu kaldi ![]() -Sen, dedi ![]() ![]() Necmi abi gulumseyerek: -Ben derya degilim , derya bizim okudugumuz Kuran Tefsiri kitaplaridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Necmi abi devam ederek: -Mesela dedi inegin sut vermesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yapamazlar dedi ![]() -Peki profesorun yapamadigi bali, bir sinek nasil yapabiliyor? Kuran'da Nahl suresi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yildirim iyice saskin vaziyette bakiyor ![]() -Mesela 5 kisilik bir taksi, saat kulesinin etrafinda kendi kendine doner mi? -Tabi ki donmez, dedi Yildirim ![]() -Peki 5 kisilik taksi kendi kendine donmezken 7 milyarlik dunya kendi kendine nasil donuyor? Demek ki onu bir donduren var ![]() Yildirim gulumseyerek –Hayir, dedi -Iste maalesef modern bilim baklavayi goruyor ama baklavaciyi gormek istemiyor ![]() -Yahu siz nereye takiliyorsunuz? Hocaniz kim? dedi Yildirim -Sevgili kardesim benim Hocam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yapma ya o mu hocaniz? Necmi abi : -Sen bize takil neselenirsin , dedi -Belli ya cok neseli bir insansin, bir odundan neler cikardin, dedi Yildirim ![]() -O bu bisey mi Yildirimcigim biz de daha ne odunlar var ![]() Guluserek vedalasip ayrildilar |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|