Örümcekmişim [ Şiir ] |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Örümcekmişim [ Şiir ]Örümcekmişim [ Şiir ] Hakkında Örümcekmişim [ Şiir ] ÖRÜMCEKMİŞİM Vatanımda garip öksüz tekmişim, Bizi nasıl bilmem yok etseniz ki? Ve adam değilmiş, örümcekmişim, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, Pir Sultanim ben Sürün bizi sürün gâvur dağına, Düşmüşüz bir defa kin kucağına, Yâda Sibirya’ya tas ocağına, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, sür eldenim ben Madem sizin ülke siz karar verin, Getirin irtica ülkeyi gerin, Sen! Şehit oğlusun! Var mi haberin? Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, nur yoldanım ben Şeyh Şamil’le ben ayni kafadan, Suçumuz kulluktur Rabbe ifâ dan Akil fikir versin size yaradan Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, zor gündenim ben Sanmayın bu devran böyle sürecek, Bu dava büyüktür kim söndürecek, Şahlanacak ülkem! Alem görecek, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, mor güldenim ben Selam derim selam! Gitmez hoşuna, Gümüş mü yüzüğün bakmaz yaşına, Bu nasıl anlayış düşman başına, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, hak erdenim ben Kırgın duygularım kime sitemdir, Atatürk benimdir benim atamdır, Bu vatan canimdir benim vatandır, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, hür vicdanim ben Ömer’im sinirden susar dalarım, Ben mi suçlu acep suçlu ararım, Biz kurduk vatani kime sorarım, Utan! Mevlana’dan yada Yunus’tan Örümcek iftira, 'O' NUR danım ben ![]() Ömer Ekinci |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|