|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adapazarı, budu, kuzu, sakarya, usulü, yapılradapazarı |
![]() |
Adapazarı Usulü Kuzu Budu (Sakarya) Nasıl Yapılr-Adapazarı Usulü Kuzu Budu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adapazarı Usulü Kuzu Budu (Sakarya) Nasıl Yapılr-Adapazarı Usulü Kuzu BuduAdapazarı Usulü Kuzu Budu (Sakarya) Tarifi Malzemeler [size="3">1 büyük[color="][/size] Harcı 60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı Hazırlanışı Önce fırınınızı orta sıcaklığa (190°C) getirip ısıtınız ![]() Harcı hazırlamak için tereyağı, orta ateşte, büyük bir tavada kızdırıp soğan, sarımsak ve kuru üzümleri, arasıra karıştırarak 5-6 dakika, soğanlar yumuşak ve saydam olana kadar kavurunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciğerleri, kasedeki soğanlı karışıma katıp yenibahar, karabiber, kimyon ve haşlanmış pirinci ekleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|