Hayat Bir Muamma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayat Bir MuammaDüşünüyorum ![]() hayal ediyorum ![]() ikimizi bak ikimizi diyorum hala ![]() seni ve beni yani bizi ![]() hiç biz olamayan bizi ![]() hiç biz olamıyacağımızı bile bile ![]() hala neden diyorum Neden !! görmediğim dokunmadığım birini neden diyorum ![]() içinde bulunduğum durumu kendimde anlayamıyorum ![]() hep diyodum bunun yerinide biri doldurur ![]() buda gelip geçer ![]() gelip geçmeyen kim oldu ki şu hayatta![]() öyle değilmiş ![]() o benim için ilkmiş o benmiş ,ben onunmuşum heberim yokmuş ben başkasının olmaya karar verdiğimde bunu anladım bakıyorum geçmişe ve şimdiye ![]() seninle kurduğum hayallerimi bununla kuramıyorum ![]() senin için herşeyi riske alıp yaptıklarımı yapamıyorum ![]() sen varken hayatta yapmıyacağım şeyleri yaptım halada yaparım nekadar manyakça düşünüyorum ![]() evet manyakça diyorum çünkü öyle ![]() benim olmayan için hala herşeyi riske atabiliyorum beni seveni sevmeyi öğrenemedim bu yaşıma kadar mutlu olmayı denemeyi sevmiyorum galiba![]() acı çekmeyi seviyorum ![]() bu mu mutluluk veriyor acaba bana ![]() benim bu hale gelmem seninde içini acıtıyomu ? yada bu halde olmamız canını yakıyor mu benim gibi ![]() sevişirken öpüşürken yada unutmaya çalışırken beni aklına geliyomuyum ![]() benimle düşlediğin şeyler gözünün önünde beliriyor mu hiç ? şuan dinlediğim şarkıda böyle diyor ![]() sevişiren ,öpüşürken unutmaya çalışırken beni ,unutama beni ![]() diyor ![]() evet unutama beni ![]() her an her an aklında olayım ![]() ozmana anlarsın belki benim hissettiklerimi ![]() yada ben başkasıyla öpüşürken ,başkası bana dokunurken, belki benim ne hissettiğimi; senin başkasıyla bunları yaşarken nasıl öldüğümü ![]() bedenen yaşadığımı ama aslında bir ölü olduğumu anlarsın ![]() ama biliyomusun herşeye rağmen ben biliyorum bu hayat bizi biyerde kesiştiricek ve biz yüzyüze gelip oturup konuşabilicez ![]() belki bi burukluk olur içimizde belkide neşeli oluruz hiç bilmiyorum şartlar nasıl olur ama olucak ![]() ben biliyorum ![]() belkide nolursa olsun bunu istiyorum yanında o an başkası olsa ben o an ölsemde ,karşılaşmamız bu şekilde olucaksa ben onada razıyım ![]() istiyorum sadece![]() Hayattan çok şey isteyip en azla yetinen biriyim aslında ben ![]() Biz hayattan bu kadar çok şeyi isterken hayat bizden daha çok şey götürüyor galiba ![]() yine çok göreceli bir konu![]() ![]() ![]() ![]() hayat bir muamma ,belkide gerçekten alın yazısı herşey![]() ![]() Alıntı ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|