![]() |
Takıntı Mı Aşk Mı/Test |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Takıntı Mı Aşk Mı/TestHaydi, hemen eline kalemini al ve bu testi çözmeye başla ![]() 1) Arkadaşın seni hoşlandığın kişinin gitme ihtimali olan bir partiye davet ediyor ![]() a) Oraya gidip, gözlerinle onu aramaya başlarsın ![]() b) Seninkini de yanlarında getirmelerini umut ederek onun en yakın arkadaşlarını da partiye davet edersin ![]() c) Takıntılı bir şekilde onun gideceğinden emin olmadan, partiye gitme kararı almazsın ![]() 2) En son hoşlandığın kişiden, kaç kişiye bahsettin? a) Asla kimseye söylemem! Bu daha sonra benim ona karşı mahçup olmama neden olabilir ![]() b) Çok yakın olan iki kız arkadaşıma anlatırım ![]() ![]() c) Tüm okula anlatırım ![]() ![]() 3) Hoşlandığın kişinin her Cumartesi öğleden sonraları bir mekanda milk shake içtiğini öğreniyorsun ![]() a) Eğer mekan yolumun üzerideyse uğrar ve selamlaşırım ![]() b) Bir an evvel mekana gider ve onun gelmesini beklerim ![]() c) Milk shake sever biri olduğunu anladığım için, milk shake kokusuna yakın bir parfüm alır onun başını döndürmeye çalışırım ![]() 4) Sevgilinin seninle ilgili neyi bilmesini istemezsin? a) Tüm kişisel bilgilerini internet üzerinden alığımı bilmesini istemem ![]() b) Partinin olacağı yerin adresini almak için beni aradığında sesini telefonuma kaydedip, arkadaşlarıma dinlettiğimi bilmesini istemem ![]() c) Sürekli evinin çevresinde dolaşıp, onunla karşılaşmaya çalıştığımı bilmesini istemem ![]() 5) Ona ait olan facebook’u ne kadar sıklıkla kontrol edersin? a) facebook’una yeni fotoğraflar ve notlar eklediğini fark ettiğimde kontrol ederim ![]() ![]() b) Günde bir kere kontrol ederim; ama ben bunu tüm arkadaşlarımın sayfaları için de yapıyorum ![]() c) Ben zaten sürekli internette olduğum için, hem kendi sayfamı hemde ona ait olan sayfayı sık sık kontrol ederim ![]() HESAPLAMA A’lar çoğunluktaysa: Utangaç aşık Onun telepati yoluyla senin ne hisettiğini anlamasını bekliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() B’ler çoğunluktaysa: Bilinçli aşık Holandığın kişiyle selamlaşmakta ya da onunla küçük küçük flört etmekte güçlük çekmiyorsun ![]() ![]() ![]() C’ler çoğunluktaysa: Takıntılı aşık Hiçbir erkek tüm zamanını ona ayırmana değmez, özellikle senin ilginin farkında değilse ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|