![]() |
Kalbinin Sahibiyle Kal Öle.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbinin Sahibiyle Kal Öle..Kalbinin Sahibiyle Kal öle ![]() ![]() ![]() Her gece yıldızları toplar gönderirdim sana ve sık sık balkona çıkıp o yıldızlara bakardım ![]() Ve de düşünürdüm geçmişimi geleceğimi ![]() hayata iyimser bakmamı sağlayan çektiğim acıları hafifleten sen vardın ![]() Çünkü yazdıkların söylediklerin yüreğime akardı ![]() ![]() Buz tutmuşum ama üşümüyorum tuzlu göz yaşlarımla hayal etnek yerine rüyamda görmek istiyorum seni ![]() Ama her seferinde uykumun yarısında uyanıyorum ![]() ![]() Biliyorum bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemez ![]() Ulaşılmaz oldun hep, dokunmak hissetmek ve deli deli yaşamak isterken seni kocaman bir yalnızlıktı payıma düşen ![]() Payıma düşen her şeyi ertelemeye çalıştım bende ama erteleyemedim sana benzeyen şeyleri ![]() Su olsan dokunduğumda bozulurdun , bozulmayan bir şeydin sen ![]() Gidilecek bir sey olsan sonun olurdu sonu olmayan bir şeydin sen ![]() Seni düşündükçe yoruluyorum desen yine senin için dünyanın en büyük yalanı olur, ama yalanım yok yoktu ![]() için şimdi arkadaşız ve bugünden yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın içimde yatağı değişmeyen ırmaklar gibi ![]() Çünkü bana hep kendimi hatırlatırdın ![]() ![]() Bugün her ölümle biraz daha ölürken seni düşündükçe hayata dönüyorum ![]() Gelincikler gibi tek bir mevsim değil dört mevsim köşe bucak ![]() Bir tek benim sevgimle yaşansada yine de seviyorum seni ![]() Sensiz dallarını kaybetmiş ağaç gibi yapayanlız kaldım ![]() Gece seni çok seviyorum diye mesaj attığında şaşırdım, içine gömüp üzerine beton döktüğünü sandığın o duyguların hiç biri ölmemiş ve o duygularının zamanı geldiğinde baş kaldırmış ve senin emrinden çıkıyor artık seni de kendi peşine takıyor ![]() ![]() Haksızlık ettin ![]() ![]() ![]() kısa önemli olan o çizgiyi uzatmak değil o anları iyi yaşamaktır ![]() için mutluydum ve her zaman maviyi evlat edinmiş düşler gibisin benim için ![]() baharda açan tomurcuklarda ve bir bebeğin masumane bakışlarında bulacağım seni kalbinin sahibiyle kal ![]() alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|