Seni Seviyorum Demenin 99 Yolu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorum Demenin 99 YoluÖnce Ben Kendi Yolumu Söyleyim Seviyorsan Adam Gibi Çıkarsın Karşısına Gözlerine Bakarak Seni Seviyorum Dersin !Seni Seviyorum demenin 99 yolu 1 Sık sık seni seviyorum ve sana ihtiyacım var demeyi unutmayın![]() 2 Yağmurda el ele yürüyün![]() 3 Aşk şiiri yazın![]() 4 Radyodan onun için şarkı isteyin5 Ruj yada traş kremi ile aynaya "seni seviyorum" yazın6 Çantasına, cüzdanına ya da yastığının altına küçük aşk notları saklayın7 Kahvaltıda kalp şekilli tostlar yapın8 Gazetenin kişisel bölümüne aşk notları yazın9 Şehir içinde fayton gezintisine çıkın10 Süpriz hafta sonu tatili hazırlayın11 Sevgilinizin ufak tefek gündelik ev işlerini yapın12 Ajandasındaki uzak tarihlere ikiniz için randevular yazın ("seni seviyorum", "seni özledim" gibi)13 En sevdiği restorana rezervasyon yatırın14 Gidilecek filmi seçmesine izin verin15 Ona ayak masajı yapın16 Kalp şeklinde bir kitap ayracı yapın ve okuduğu kitabın arasına koyun![]() 17 Romantik müzik CD si koyun ve dans edin18 Sadece ikiniz için sürpriz parti düzenleyin19 Sevgilinize pofuduk oyuncaklar alın20 Birbirinizin falını okuyun21 Birbirinizde en çok sevdiğiniz 10 özelliğin listesini yapın22 Bu listeyi göze görünecek bir yere koyun![]() 23 Onun adını vücudunuza dövme ile yazdırın24 İkiniz için bir fotoğraf albümü hazırlayın25 Birlikte kampa gidin ve sadece bir uyku tulumu alın![]() 26 Bir şişede, balonda yada sandwichde aşk notu gönderin27 Sevdiğini bildiğiniz bir çizgi film karakterini taklit edin28 Birlikte duş alın29 Işıkları loşlaştırıp kanepede tv izleyin30 ''Özür dilerim" deyip, öpüp barışan taraf olun31 Birbirinize masaj yapın32 Gün boyunca her saat başı öpüşün33 Bir sepet dolusu şirin hediyeler gönderin34 Banyo aynasındaki buhara "Senin için deliriyorum" yazın35 Kocaman bir kurdele ile yatağınızı paketleyin36 Onun benzin deposunu doldurun37 18 yaşında gibi davranın hatta piercing yapın38 Sebepsiz yere bir buket çiçekle çıkın karşısına39 Birlikte Scrabble oynayın, kullanabildiğiniz kadar aşk kelimesi kullanın40 Ona köpük banyosu hazırlayın, etrafına mumlar yakın41 Parkta piknik yapın42 El ele tutuşun43 Evde mum ışığında romantik bir yemeğe giden yolu gül yaprakları ile donatın![]() 44 Bir hayır kurumuna sevgiliniz adına bağış yapın45 Onun kıyafetlerini yerden kaldırın - ve bu konuda hiç birşey söylemeyin46 Eski siyah beyaz filmlerden seyredip patlamış mısır yiyin47 İlk randevunuzu yeniden yaşayın48 Bir oyun yada maç biletleri alarak ona sürpriz yapın![]() 49 Beklenmedik bir anda onu kucaklayın50 Üzerinde hiç düşünmeden, ani bir hediye alın51 Sadece "Seni düşünüyorum" demek için mail gönderin52 Eve kocaman bir balon buketi getirin53 Kahvaltısını yatağa götürün54 Yılbaşı ağacı için ikinizin resmi olan bir süs hazırlayın55 Elim sende oynayın56 Arabasını yıkayın ve konsoluna aşk notu bırakın57 Birlikte bir çiçek dikin58 Telesekreterine sevimli bir mesaj bırakın59 Bir geceliğine otelde kalın60 Karın üzerine melek resimleri çizin61 Her "merhaba" ve "hoşçakal" ı kucaklayarak ya da öperek mühürleyin62 Şehir dışına doğru kısa bir araba gezintisine çıkın63 Geceyi yıldızları seyrederek geçirin ve birlikte dilek tutun64 Yer ya da mekan umursamadan ara sıra ona göz kırpın65 Birlikte komik hayvan isimleri düşünün66 Birbirinize şiir okuyun67 Doğumgünlerinizi birlikte kutlayın![]() 68 İkinizin güzel bir resmini cüzdanınıza koyun69 En sevdiği kitabı yada CD'yi sebepsiz yere ona hediye edin70 İş yerine şeker, yiyecek, resim ve aşk notları ile dolu bir moral paketi gönderin71 Bir gece dışarı çıktığınızda insanlara balayında olduğunuzu söyleyin![]() 72 Kırda yürüyüşe çıkıp birbirinizin baş harflerini ağaca kazıyın73 Sizin için yaptığı ve sizin sıradan kabul ettiğiniz herşey için küçük teşekkür notları yazın74 Şömineyi yakın ve şeker pişirin75 En sevdiğiniz TV şovunu kaydedin ve geceyi konuşarak geçirin76 Bulaşıkları birlikte yıkayın, sonra birbirinizin ellerine krem sürün77 Ona bir aşk mektubu yazın, sonra da onu yap boz parçaları gibi kesin78 Gizli işaretler belirleyin ve kalabalık içindeyken bunları kullanın79 Takviminize sadece ikiniz için "hafta-ortası" randevusunu düzenli olarak işleyin80 Çamaşırları birlikte yıkayın81 Romantik Tiyatro Haftasonu: Birbirinizin en sevdiği romantik sahneleri canlandırın![]() Cuma sizinki, Cumartesi onunki 82 Onu işyerinden arayın ve randevu isteyin83 Sanki birbirinizi bir aydır görmüyormuş gibi davranın84 Özel birşeyler yapmak için yazılı davetiye gönderin85 Birbirinize kitap okuyun86 Penceresinin önünde durun ve romantik bir şarkı söyleyin87 En sevdiği şekeri montunun cebine saklayın88 Sesinizi kaydettiğiniz bir kaseti arabasındaki teybe yerleştirip açık bırakın ki arabayı çalıştırdığı anda çalmaya başlasın89 Açık hava sinemasına gidin90 İkinizde yatağa girdikten sonra açık kalan ışığı söndürün91 Fırtına çıktığında birbirinize sıkı sıkı sarılın92 Ölümsüz aşkınızı telgraf ile açıklayın93 Romantik bir yemek hazırlayın ve en iyi porselenlerinizde servis yapın94 Boynuna kocaman bir öpücük kondurarak onu şaşırtın95 Beklenmedik iltifatlar yapın96 Bir külah dondurmayı paylaşın97 Salonun ortasında piknik yapın98 İkinizin aptal bir fotoğrafını çekin ve çerçeveletin99 Okuduğu derginin içine aşk kartları saklayın |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|