Uzaklardasın...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uzaklardasın...

Ben uçurumun kenarında,

Sen aşağıdasın

Düşemiyorum!!

Elimi bağrıma götürdüğümde dokunabiliyorum belki sana ama gözlerimden yüreğime inen kilometrelerce damar kadar uzaksın banaYüreğimden gözlerime parıltı olana kadar, yollar eksilitiyor çehreni!

Gel az biraz, yak(ın)laş! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ?

UzaklardasıN

Ben uçurumun kenarında,

Sen aşağıdasın

Düşemiyorum!!

Tebessümlerim eksikti hep benim ömrümün bu anına kadarSeni gördüm, bir süre daha bir yakıştı yüzüme gülüşlerimNerden bilirdim ki yanımdayken bu kadar uzak olacağını ve meleği olduğum bir hüzün olup yüzümün zerrelerinde kaybolacağını !?

Gel az biraz, sar(ıl)! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ?

UzaklardasıN

Ben uçurumun kenarında,

Sen aşağıdasın

Düşemiyorum!!

Gözümün yaşı çoktur benim, çilem dolmaz, yolum yokluktur benim ! Seni ben eyledim, yolumun tozlarını üfledim, çilemi uzak farzettim ! Bir melek olup seni hüznüm ilan edip, canımı yandırmana hevesliydim ! Bu kadar canımı yakacağını nerden bilebilirdim ! ?

Gel az biraz, din(gin)len(ş) ! Ne Olur ! ? Aç kollarını yada Düşeyim ne olur ! ?

UzaklardasıN

Ben uçurumun kenarında,

Sen aşağıdasın

Düşemiyorum!!

Ne çare derdime ! ?Uzak(larda)sın işte ! ! Aç kollarını Düşeyim ne olur ! ?

Düş(leri)meme izin ver ne olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com