![]() |
Y E T E R!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Y E T E R!!![]() Bu gece yine yavaşça süzüldün gözlerimden ![]() ![]() Ağır ağır ![]() ![]() Kırmadan ![]() ![]() İncitmeden düşüyordun kirpiklerimden ![]() ![]() Yavaşça inerken yanağımdan aşağı ![]() ![]() Tüm hıncını alır gibi yanaklarımdan öpüyordun ![]() ![]() Kim için…? Ne için aktığını biliyor musun? diye soruyordum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sana çok kızıyordum ey göz yaşım ![]() ![]() Ummadığım anlarda doluyordun gözlerime,sonra kirpiklerime tutunuyordun ![]() ![]() ![]() ![]() içli içli büzülüyordu dudaklarım… Sana karşı koyamıyordum uzun süre ![]() ![]() ![]() ![]() Dayanamayıp aralıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sancıyan yüreğime aldırmadan süzülüyordun ![]() ![]() Değdiğin her yeri kavuruyordu sıcaklığın ![]() ![]() ![]() Yavaşca dudaklarımın arasından sızdığında içime ![]() ![]() Bedenimi kor bir ateş gibi yakıyordun ![]() Hesap soruyordum sana ![]() ![]() Hiç aldırış bile etmiyordun bana ![]() ![]() Yavaşça ![]() ![]() Aldırmadan ![]() ![]() Umursamadan akıyordun anılarımın üstüne ![]() ![]() Görenlere aldırış etmeden,beni rezil etmek istercesine ![]() ![]() Damla damla ![]() ![]() Acımasızca ![]() ![]() Birbirinize değmeden düşüyordunuz ![]() ![]() Birde utanmadan yanaklarımı okşuyordun ![]() ![]() Mutluluktan akmadınız hiç gözlerimden ![]() ![]() Mutlu olmam bu kadar mı dokundu kanına ? "O" giderken elvedayı ben mi düşürdüm dudaklarına? "O" giderken bir kez olsun DUR demedim ![]() ![]() Gittiği yerde mutlu olur belki diye ![]() ![]() Dudaklarımı kapadım sızlayan yüreğimin üzerine ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() Sadece "O" mutlu olsun diye ![]() ![]() Göz yaşım… Acımasızca süzülen tuz tadında damlalarım ![]() ![]() Yeter ![]() ![]() Dolma artık gözlerime ![]() ![]() ![]() Dolup da taşma ![]() ![]() Taşıp da akma artık ![]() ![]() Sızlatma yüreğimi yeniden ![]() ![]() ![]() YETER… |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|