Aşk Bazen Vazgeçmektir.. |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Bazen Vazgeçmektir..Aşkı dinledim bir martıdandediki; aşk bazen vazgeçmektir ustaaşk bazen vazgeçmektir Gönüller bir olunca samanlık seyran olurda, bir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmayasamanlığın seyranlığı kısa sürer usta Aklıma sen geldin birden…hatırlar mısın ne samanlıklar yaktık seninle? samanlıklarda yandığımızda oldu bazı günlerdeama en nihayetinde; anladık ki sevgi yetmiyor her şeye Nasılda ağlardın omuzlarımda…gözyaşların tenime düşerdi…sıcacık nefesin yüzümdesarılmışız,sanki dünya sadece o odanın içindeağlardın… sen en güzel ağlayandın… Burnun tıkanırdı haniYanakların pembe Yeşil gözlerinden düşen damlalardı hayatımın anlamıNasıl sevdim seni be! Hiç susuz yangınlar olur ya…Aynen öyle Ve o ne gidişti be! Hani bir şimşek gelirde tam üstüne düşer ya… aynen öyle Gidişinin üstünden çok zaman geçtiÇoook Şimdi neredesin? Kiminlesin?Yada kimi terk etmektesin bilmiyorum Her gece yaprak düşüyor,martı geliyor,kayıklar sallanıyor ve ben ağlıyorum… Vazgeçtim çalıyor radyoda…Hava soğuk oluyor deniz kenarında Ve hiç martı olmuyor gecenin bu berbat karanlığında Aşkı dinledim bir martıdandediki;aşk bazen vazgeçmektir ustagönüller bir olunca samanlık seyran olurdabir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmayasamanlığın seyranlığı kısa sürer usta Eyvallah!! Aşıklara en çok şahit olan sensin Aşkı en iyi sen bilirsinNe desen inanırımda Bi sözde ben söylemeliyim sana… Aşk zaten vazgeçmektir usta Aşk zaten vazgeçmektir… Gönüller bir olmaz Samanlıkta seyran…Kibrit çöpleri de en etkisiz eleman bu masalda Ne ben? Ne de o kız?Bu masalda tek gerçek sensin aslında… ALINTI |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|