![]() |
Kar Altında Aşk Düşleri! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kar Altında Aşk Düşleri!Kar Altında Aşk Düşleri! “Ne zaman sevdaya düşsem büyür yüreğim, aklımdan uzak bir hayale kapılır giderim ![]() ![]() Bugün biraz şiirsel bir giriş yaptım ![]() ![]() ![]() Bazı anlar insanın aklına kazınır ya, benim de bu manzara hafızamda yerini alacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç saat sonra yola koyulup, tekrar İstanbul’a döneceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Araba kornası, zaman telaşı, ilişki karmaşası olmadan nasıl yaşarım? Aslında pek de güzel yaşarım ama burada çift olmak lazım! Tek başına karda yürümüşüm, şömine önünde ısınmışım, mangalın son deminde kahve pişirmişim, ne fayda? Gönül mutlaka bir can yoldaşı arayacak kendine, bahçede beslediğin köpeğin dostluğu da bir yere kadar ![]() Aslına bakarsanız bütün hikaye, paylaşmak! Yalnızlığın bile keyfi, yalnız kalabildiğin zamanlarda saklı kalıyor ![]() ![]() Aşk da kolay iş değil, kabul ediyorum ama var olan her şeyin içinde biraz sıkıntı gizli değil mi? İçinde kum taşımıyor mu çağlayarak akan dere? Gül bile, dikeniyle birlikte yeşermiyor mu? Karı getiren, soğuk değil mi? Her güzellik, kendi içinde bir bedel ödemiyor mu? O zaman sevda da sızısıyla geliyordur ![]() ![]() Zaman akıp geçmiş, bu kadın da artık yola koyulmalı ![]() ![]() Candan Ünal alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|