Dağınık Bıraktım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dağınık Bıraktım...Dağınık bıraktım, seni; yatağı Bil ki kendimi de dağıtıp çıktım sen(lilik)ten![]() ![]() Ben varsam, düzen olmayacaktı orda Açtığın kucağa geldim, ki kucağın hiç kapanmamıştı![]() ![]() Sıcağına hasret, serap misali düştüm kuytularına ![]() ![]() Karanlığı, sessizliği sevmedim Bencillik ettim, bencil olmayı sen sevdirdin Ben, sen'de hep "bencil"dim![]() ![]() Anlamadın mı?! Karanlıktan kork istedim Kork ki daha çok yaklaşasın gözlerime, kollanmayı sevdirdim sana,verdiğim sıcaklığımla ![]() ![]() Üşüme! İstediğin an, senindir sıcaklığım ![]() ![]() Ayrılma iklimlerimden, yeter Üşü istedim, evet! Üşüdükçe bul izlerimi; ulaş bana! Her seferinde karanlık olsun, soğuk olsun ![]() ![]() Yaklaş, daha da fazla ![]() ![]() Ne kadar üşümeni istediysem o kadar çektin soğuk iklimlere, habersiz kaldım kendimden ![]() ![]() Ne kadar kork istediysem, o kadar korkuttun "kırıkların"la canıma kastla ![]() ![]() Ne kadar aşıksan, o kadar gözü kara oldun ![]() ![]() Evet, dağıttım! Bunu, bana sen yaptırdın "Bitir beni!" dedin, Bitirmekteyim ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|