Bulutlar Fısıldayacak.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulutlar Fısıldayacak..Üşüyerek oturduğum o soğuk gecelere inat, uyumuyorum yine ![]() Güneşe küsmedim ama, gündüzlerimi gece bilir oldum Yaşarken ölmek, şiirsel bir söylemdi bende![]() Ama yaşarken ölmek, İşte ben bunu yaşıyorum![]() Zormuş![]() ![]() Kalbimin sakladığı acıyı tarif edemem ![]() Yüzümün sahte gülmesini atmak istiyorum benliğimden Son kez çık karş![]() ![]() ıma, son defa bak gözlerime![]() Ben de sana yaşarken ölmeyi anlatayım![]() Beni yaşarken öldürene son kez bakayım![]() Kaybetmedim, sen kaybeden oldun Şarkıda da dediği gibi içimde fırtına![]() ‘Bu kez bir elimde kızım içimde fırtına’![]() Yokluğuna alışalı çok oldu![]() Varlığının verdiği yangınları söndürmekse, Hiç kolay olmadı ![]() ![]() Yolun sonuna geldik sanırım ![]() Yolun başında sen yoktun zaten![]() Elini tutan ben olmuştum![]() Yere düşmekten korkan bendim![]() ‘İstemiyorum’ dediğin anda, ölmek istedim, ölürüm sandım![]() Bir o gün ağladım, acıya güldüm sonra![]() En fazlası yok olmaktır, Ölümden öte köy yoktur![]() ![]() ![]() Ve ben; Seni sevdiğim için dokuz köyden kovuldum ![]() İşte onuncu köy ölüm![]() ‘Senden ötesi yok derdim’ Sensizlik varılan son noktaymış Şimdi kalbim kırık değil bilesin Un ufak olmuş yüreğimle, pencereme kadar gelen bulutlara, Gülebildiğim kadar gülüyorum![]() ![]() Yağmur bulutlarına içimden geçeni fısıldıyorum ![]() Ben toprağa karıştığımda anlayacaksın, yağmurlar yağdı mı üstüne Ve sen ıslanamadığında… Onuncu köye ulaştığımı, öldüğümü anlayacaksın![]() Ve bulutlar sana son sözümü usulca fısıldayacak![]() ![]() Senden ÖTE’side varmış… |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|