![]() |
Ya Rabbi Dua Arşivi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Rabbi Dua ArşiviYa Rabbi Dua Arşivi Hakkında Ya Rabbi Dua Arşivi Ya Rabbi! Ya Rabbi Dua Arşivi Eger imanima bir süphe girmis ben de ondan tövbe etmemissem ihlasla derim ki : ALLAH'tan baska yaratici yok, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Eger bilmeden Müslümanligima küfür karistirmissam, derim ki: ALLAH birdir, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Eger ALLAH'i birlememe sirk girmisse, ben de bunun farkinda degilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Eger bilmeden seni tanimamda yanlisim varsa derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Eger bilmeden amelime riya ve kendimi begenme duygulari karismissa derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Eger farkinda olmadan kalbime küçük ve büyük günahlarin fitnesi girmisse derim ki: ALLAH bir, Hz ![]() ![]() Ya Rabbi! Imanimi gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz ![]() ![]() Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, serefin ve büyüklügün sahibi olan ALLAH'im! Halimi düzelt, islerimi güzellestir, beni bela ve fakirligin acilarindan koru, düsmanlarin serrinden, seytanin aldatmasindan, nefsin arzularindan, saptiranlarin saptirmasindan beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve sükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün islerimi düzene koy ![]() ![]() Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarinda, ölüm aninda kalbimi ve dilimi imanla doldur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|