Peynirlerin Servisi Ve Yenme Şekilleri

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirlerin Servisi Ve Yenme Şekilleri



PEYNİRLERİN SERVİS VE YENME ŞEKİLLERİ

Batı sofralarında peyniz hazmettirici olarak yemek sonunda servis yapılmaktadır

Peynir tabakta uygun büyüklükte bir parça halinde kesilerek sol eldeki ekmek lokmasının üzerine alınır ve ağza götürülür Peyniri bıçakla kestikten sonra doğrudan doğruya çatalla ağza almak yanlıştır Yalnız peynir lokması almak isteyen kimsepeyniri büyük ekmeği çok küçük tutmak suretiyle yine bu şekli uygulamalıdır

Çatalla doğrudan doğru ağıza peynir almayı mazur gösterecek bir şekil Türk sofrası için geçerlidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.