Portakal Sunumu Ve Yeme Biçimi

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakal Sunumu Ve Yeme Biçimi



PORTAKAL SUNUMU VE YEME BİÇİMİ

Ziyafetlerde ikram edilmesi gereken portakallar kalın kabuklu çekirdeksiz portakallar seçilmeli Aksi olarak ince kabuklu ve çekirdekli portakalları çatal bıçakla kesmek ve yemek zordur Önce portakalın her iki ucundan bir kapak çıkarmak ve tabağa dik olarak yerleştirmeksol elde çatal sağ elde bıçak olmak üzere uzunlamasına önce dış kabukların yukardan aşağı olmak üzere keserek çıkarmak iç kısmımda ikiye yine kendi üzerinde ikiye keserek dilimler halinde çatalla yemelidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.