![]() |
Yesimciwciw Imza Klasiği |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yesimciwciw Imza Klasiği![]() Bir kaRanLık geLiyor yokLuĞunun ardından ![]() ![]() ![]() ne zaMan güneş batsa bu son gecem ![]() ![]() ![]() yaLan dünyanın köhne saLTanaTından ![]() ![]() ![]() bunCa eLem diyoRum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GeL ßaK Bir eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar ![]() ![]() KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma ![]() ![]() ![]() ![]() Sorma Soru sorma artık boş yere Kalbim senin oldu çoktan Yorgun atmaktan Korkma ![]() *Bu oyunda kazanan olmadı Kirlenen ve Temiz kalan var KUMARDA ![]() HAYAT galip yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu gibi yoLa çıkTım yarınLara(!) ![]() ![]() ![]() * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreğim ![]() ![]() * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?) ![]() ![]() ![]() Beraber Yürüyelim Yağmurun Islattığı Zifiri Karanlık o SokakLarda Beni Hiç Bırakma Korkularla ve Yalnızlıkla dolu bu Pembe hayal dünyasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni ![]() ![]() ![]() Sen sorguLarken ßeni kafanda ßen gözLerinin içine bakıyordum kuşkuyLa ![]() ![]() ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana Oysa sen hep susmanın Koynunda ![]() ![]() ![]() Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|