![]() |
Barmenle Sarışın : )))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barmenle Sarışın : ))))Amerika'da küçük bir kasabada tenha bir pub ![]() ![]() Hayli çarpıcı bir sarışın bara doğru yaklaşır ve barmene doğru eğilir ![]() ![]() Barmen hemen karşılık verir, o da eğilir barın üzerinden sarışına doğru ![]() ![]() Sarışının hareketleri de, sesi de iç gıcıklayıcıdır ![]() ![]() Elini uzatır, parmaklarını barmenin sakallarinin içine sokarken konuşur: "Buranın yöneticisi sen misin?" Sarışın, barmenin yüzünü iki eli ile okşarken adam yanıt verir: "Pek sayılmam ![]() ![]() Kadın ellerini barmenin sakallarından saçlarına kaydırırken gene kısık sesle fısıldar: "Bana yöneticiyi çağırabilir misin hemen, ona söyleyeceklerim var ![]() ![]() Adamın nefesi kesilir ![]() ![]() "Şu anda çağırmama imkan yok ![]() ![]() Tahrik oldugu artık iyice anlaşılmaktadır ![]() ![]() "Bana söyleyin, ben yardım edebilirim belki ![]() ![]() "Tabii edebilirsin" der, sarışın iyice kısıklaştırdığı sesi ile ![]() ![]() Bu sırada parmaklarını barmenin ağzina uzatmış, adamın onları emmesine de izin vermiştir ![]() ![]() "Tabii yardım edebilirsin hayatım ![]() ![]() Ona de ki, bayanlar tuvaletinde, tuvalet kağıdı kalmamış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|