![]() |
Kırmızı Laptoplu Kız:)))))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Laptoplu Kız:))))))))![]() Bir zamanlar bi kız varmış varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün -"Kırmızı Laptoplu Kız!" diye özel mesaj atmış kızın annesi ![]() ![]() ![]() Kırmızı Laptoplu Kız da laptopunu almış ve nete girmiş ![]() -"seni biri msn e eklerse sakın kabul etme" demiş annesi ![]() Ama kızın listesi bomboşmuş!Çok üzülüyormuş buna ![]() -"eklemem anne", demiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() Tam nete girmiş, bikaç saniye olmuş ki kurt nickli birinin msne eklediğini görmüş ![]() Kırmızı Laptolu Kız heyecandan az kalsın elindeki mauseyi düşürüyormuş ![]() ![]() -" napıosun nette güzel kız" demiş kurt ![]() -"Büyükanneme bi dosya göndermeye uğraşıyorum ",demiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() "adresi büyükanne@ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Özür dilerim Bilmiyordum ![]() ![]() Kırmızı Laptoplu kız büyükannesinin oturumu açtığını görünce çok sevinmiş ![]() -"merhaba büyükanne", demiş -"senmisin ?" demiş kurt ![]() -"Benim," demiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() -"hoşgeldn kızm" demiş kurt ![]() "nldu neden nettesn?" demiş ardından ![]() -"sana ilaç için tarif yaptı annem onu yollıucam" demiş ![]() Kırmızı Laptoplu Kız şüphelenmiş neden böyle kısaltmalarla yazıo büyükannem diye düşünmüş!Sonra büyükannesinin hasta olduğu aklına gelmiş ondan kısaltmalar falan yapıo herhalde demiş ![]() Kurt,büyük annenin avatarından bulup koymuş! -"yolla dosyayı" demiş kurt ![]() Kırmızı Laptoplu Kız , yollamış dosyayı!Ama aktarım hızı çok düşükmüş ![]() Kurt da bı dosya yollamış -"sen bunu yükle daa cabuk ındırırım o zaman ben senın yolladıgın dosyayı" demiş ![]() Kabul etmiş Kırmızı Laptoplu Kız ![]() -"bu dosya niye rar'lı Büyükanne?" -"daa cabuk yükle diye kızım" demiş kurt ![]() -"bunun da aktarım hızı yavaş neden yükleyip zaman kaybediyoruz" -"ilerde yollıcağın dosyalar hep hızlı gelcek de ondan" demiş kurt ![]() -"neden bu dosyanın üstünde hack ![]() -"Seni haclemek içiiiinnnn" demiş kurt ![]() Aktarım tamamlanmış ve kurt bizim Kırmızı Başlıklı Kızın laptopuna girmişşşşş Dosyalara falan bakmış ![]() Ama ne var ki Kırmızı Laptoplu Kızın büyükannesi ünlü hacker HACKER ANAymış -"Aylardır senin peşindeyim pis yaratık",diye mesaj yollamış HACKER ANA ![]() Çaldığı tüm dosyaları geri almış ![]() Büyükanne, Kırmızı Laptoplu Kızın ona yolladığı dosyayı almış! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|