![]() |
Titresin Kalbim İsmini Her Duyduğumda!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Titresin Kalbim İsmini Her Duyduğumda!!!Ilık bahar rüzgârları gibi ferahlatsın yaralarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtaçlığımı, acizliğimi katıp duama bir tutam tevekkül istiyorum Rabbim; bakışlarıma, yitiklerime, kaybedişlerime ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Suskunluğumun adı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum, sessizlik gecenin üzerinde bir yük değildir sadece ![]() ![]() ![]() Yalnızca senden ve yalnızca senin aşkını istiyorum ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Tebessümler bıraksın yüzümde ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tevekkül bahşet ey Rabbim gönlüme, duama, sabrıma ![]() Yeni bir dirilişi müjdeleyen bir bahar örülsün hayatıma ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Armağanım olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Titresin kalbim ismini her duyduğumda ![]() Şah damarı yakınlığında değsin alnım secdeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tevekkül istiyorum Rabbim; sana giden yollarımı açan, yüreğime bir fetih, hasretlerime bir vuslat… Fazlından bir tevekkül istiyorum ey Rabbim beni sana bağlayan, yalnız sana, sadece sana ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|