![]() |
Ey Dünyamın Sahibi..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Dünyamın Sahibi..!Ey dünyamın sahibi! Sensiz bir hayat boş; sensiz bir düşünce yalan ![]() ![]() ![]() Ey rahmeti göremediklerime ve bilemediklerime ulaşan! Sensiz olanlar benden beri olsun ![]() Seni bilmeyenlerin tüm hüznü bende olsun ![]() Ey şefkat bakışlım! Benden rahmetini esirgeme ![]() Göz pınarlarımdaki yaşlar sensiz kalmasın ![]() Sana olan özlemimi dindirme ![]() Ey beni terbiye eden! Titrek dudaklarımı isminin nuruyla okşa Hamd edişlerimi hüzünsüz bırakma ![]() Ey üstümde hiçbir şey olmadan topraktan kalktığım o acı günün sahibi! Beni tebessüm ederek kalkanlardan eyle; ne olur! Rasulünün sancağında dinlenmeme izin ver ![]() Sıramı beklerken hüzne boğma beni ![]() Ey secdemin muhatabı! Ey gerçek yardım edenim! Eğilişlerimdeki ürkekliği bağışla Yere sürten yüzümü süründürme ![]() Ey yolumu belirleyenim! Senin yardımına muhtacım, Sana muhtacım, Sana açım ![]() Yoluna al beni Yolunda al beni Ellerim üşüyor işte Titriyorum ![]() ![]() ![]() Senden istiyorum ![]() Ey başucu kitabımın sahibi! Ne olur ilet beni Yüzleri parlayanların yoluna, Hüsrana uğrayanların değil ![]() ![]() ![]() AMİN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|