![]() |
Ölüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() ÖlümÖLÜM :( Her ölümün ardından yaşamın peşine düşerim ben ![]() ![]() ![]() Yakın bir dostu toprağa verir vermez,kabrinin çiçekleri kurumadan daha ihmal edilmiş bütün kapıları açar,özlenip gidilmemiş adresleri ararım;eski dostlukların tozunu alır,cam gibi parlatırım ![]() ![]() ![]() İşi gücü boşlar,hal hatır sormaların,dar günde omuz omuza durmaların kapılarını aralarım ![]() ![]() ![]() Hele erken ölüm ![]() ![]() ![]() Tuhaftır,yitirilmiş ortak dostların ardından''Sesini duymak istedim'' telefonları gelir eş dosttanda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecikmiş günah çıkarmalar,samimi özeleştiriler,sıcak dokunuşlar getirir ardı sıra ![]() ![]() ![]() Anlarım ki herkes benim gibi paniktedir ![]() ![]() ![]() Bir musalla taşının soğukluğuyla ürperir yalnız kalpler ve ısınmak için hayırsız sevdalara koşulur ![]() ![]() ![]() Gündelik telaşla kırıp döktüklerini tamire çıkarır insanoğlu Ölüm,Yaşamı öğretir bize;döverek sevmeyi belleten hoyrat bir anne gibi ![]() ![]() ![]() Sevgi doğurur ecelinden ![]() ![]() ![]() Kalbinize yakın bulduklarınızı çantada keklik sanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tıokı hayata asıldığınız gibi çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır ![]() ![]() ![]() Hayatınızı asla aşka kapatmayın ![]() ![]() Korumanın en iyi yolu ise ona kanat takmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün tarih oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|