İso 9001 Belgelendirme |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İso 9001 BelgelendirmeISO 9001 Belgelendirme Günümüzde işletmelerin kurumsallaşmasının en önemli göstergelerinden birisi olarak iyi bir Kalite yönetim sistemine sahip olmak gösterilmektedir İşletmelerin pekçoğu kurumsallaşma için harekete geçmekte , bu yolda vakit ve finans ayırarak ciddi bir emek vermektedir Bütün işletmelerin kendine göre plan, program ve stratejilere sahip olduğu bilinmektedir Kurum / kuruluşların herbirinin işleyen bir yapılarının olduğu ancak bu yapının çokda sistematik olmadığı görülmektedirAncak daha yüksek niteliklere sahip bir Kalite yönetim sistemi kurmak ISO 9001:2008 Kalite yönetim sistemini kurup uygulamaktan sürekliliğini sağlamaktan geçmektedir denilmesi son derece uygundur ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi işletmelerin kurumsallaşmaları için iyi bir başlangıç sayılmaktadır ISO 9001:2008 işletmelerin kendilerini geliştirip bir düzen ve disiplin içinde sistemetik çalışmalarının önünü açmaktadır İşletmelerin kurum içinde kurdukları ISO9001:2008 Kalite Yönetim Sistemini uluslararası akreditasyona sahip kuruluşlarca belgelendirerek; uluslararası Kalite yönetim sisteminin belirlenmiş şartlarına uyduğu güvencesini kamuya ve ilgili tüm taraflara rahatlıkla ispatlamış olurlar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|