Meral Okay Twitter Yorumları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meral Okay Twitter YorumlarıMeral Okay Ölümü twitter yorumları ![]() ![]() Annemin hiç kaçırmadığı bir dizisi vardı ![]() İkinci Bahar bir çoğunuz o diziyi hatırlarsınız Meral Okay'ı ilk orada tanıdım ben bir kasap rolündeydi hatta beni diziye çeken çok güldüren şeyde Meral Okay elinde satırla oğlunu kovalama sahneleriydi![]() =)Ölümüne gerçekten çok üzüldüm nur içinde yatsın ![]() ![]() Ölümü ile bir çok ünlü ünsüz insanı üzüntüye boğan Meral Okay ile ilgili twitter da yazılan yorumlarıda sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() İşte Ünlüler Meral Okay'ın ölümü için yazdıkları; Saba Tümer:Gece Sezen Aksuyla saatlerce Meral Okay'dan bahsedip sabah vefat haberiyle uyanmanin ne kadar derinden uzdugunu aifade edebilmem cok zor ![]() Işın Karaca: İçin'deki aşkla yazarak döktün sayfalara bizi Sensiz çok eksik olacak hayat Yolun ışık olsun Meral Okay Çok özel bir kadınsın![]() Can Bonomo: Toprağın bol olsun Meral Okay Ne güzel ablamızdın Huzur içinde uyu![]() Ceyhun Yılmaz: Dizilerin usta kalemi Meral Okay ı kaybettik, mekanı cennet olsun ![]() Burak Özçivit: Meral ablanin haberi cok uzdu ![]() ![]() Rolumu anlattigi an gozumun onunden gitmiyor![]() ![]() inanasi gelmiyor insanin,mekanin cennet olsun![]() ![]() ![]() Ali Sunal: Meral ablami MERAL OKAY'I kaybettik basimiz sagolsun Hadise: Meral Okay'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum Sinema dünyası çok değerli, çok sevilen ve sayılan bir isim kaybetti Erol Köse: Güne Meral Okay'ın ölümü ile uyanmak ! ölüm ve Meral Okay birbirine ne kadar zıt, o hayat dolu idi, kahkahası kulaklarda, nur içinde yatsın ![]() Sinemis Candemir: Cok uzuldum! Sevenlerine, ailesine bassagligi diliyorum! Huzur icinde yat Meral Okay! Sen sevdigin esine kavustun, biz 2nizi de kaybettik |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|