Dünyayı Başınıza Yıkmaz İsem Namerdim / Ali Kinik |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyayı Başınıza Yıkmaz İsem Namerdim / Ali KinikBu ülke Türk yurdudur, yuvama saldırmayın Kalbimde sabır vardı, öfkeyle doldurmayın Ben gazi Sakaryayım, ayağa kaldırmayın Dağa çık diyorsanız, çıkmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Çoğu bu hevesteydi, bir kez gülen olmadı Nicesi akıl verdi, doğru bilen olmadı İt gibi ölen oldu, ama bölen olmadı Topunuza bir kibrit çakmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Elinizde harita, kafanızda bin plan Amerika, İsrail, Avrupa falan, filan Toprak alabilseler, onlar alırdı **** Akılsız başınızı yakmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Abileriniz hain, sizden de geçecekler Zoru gördüklerinde onlar da kaçacaklar Bugün rüzgar ekenler, fırtına biçecekler Şu topraklara kurşun dökmez isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Kaç balta yarası var, siz şu çınara bakın Çanakkaleye bakın, Dumlupınara bakın Bilin ki öfkem bana şahdamarımdan yakın Sizi birgün hizaya sokmaz isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Bunlar en son damlalar, bardak taşınca görün Türk kalesinde bayrak yere düşünce görün Uykudaki bir devin aklı şaşınca görün O Kandili Dicleye dökmez isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Ali KINIK |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|