Sevdalılara İnat |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdalılara İnatGün batımlarının alaca kızıllığında, Gönlüm hüzünle dolar… Aklıma gelir elele göz göze Dolaşan sevdalılar, Gözlerimden yaşlar, Sicim gibi akar da Seni düşünür seni hissederim, SEVDALILARA İNAT… Ruhumun inleyen nağmelerine Dayanamaz beynim… Melankolik hayallerde bulurum kendimi Sanki… _______Sanki,dünya dönmez olur Zaman durur ver ben anı yaşarım Sarılırım sana… _______Öperim seni… _________Doya __________Doya Serhoş olurum teninin büyülü kokusundan, Erguvanlar arasında bulurum ruhumuzu, Bir sen… _______Bir ben Birlikte oluruz tek yürek,tek beden; Seni yaşarım… _______Sen olurum __________SEVDALILARA İNAT… Salarım saçlarımı sarı kız misali, Sarmalarım seni… ________Sanki tek bir beden gibi Kurtulamazsın sevdamın özlem dolu kollarından Kilitlenir gözlerin gözlerime… Nehir gibi akar duyguların bedenime Sanki… ________Sanki Bende seni seviyorum der gibi, Uzanırım ellerine alev gibi yanan ellerimle… Tutarım ellerini bitmemiş hasretlerle… Çoşar içimdeki çağlayanlar… Devşinir yüreğimde ki özlem dolu sevdalar, Ruhum ruhunla yükselir yedi kat göklere, Gün batımlarının alaca kızıllığının ardından Birlikte seyrederiz sevdalıları, ________SEVDALILARA İNAT Nesrin NAZ |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|