'' Çok Daha İyilerine Layıksın '' |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'' Çok Daha İyilerine Layıksın ''' Bana çok saçma geliyor ! Birgün önce göğsünde yatırdığın birinden birgün sonra nasıl nefret edebilirsin ki ? AyrıLığın insanLarı ayırması tamamen formaliteden mesela, Mutlaka bir parçan o'ndadır ve Sen O Parça iLe bağLısındır O'na ! Kopamazsın, Kimseler koparamaz ! Hani AyrıLdım demekLe ayrıLamazsın ki, yapamazsın yaa ! '' Çok daha iyiLerine Layıksın '' gibisinden basit bir cümle ile veda edilmesi mesela, Küçük, aciz ve '' sevmediğini '' söyLemeyemeyen insanların, Karşısındaki insanı üzmemek için söyLediği en büyük yaLandır ! Bu YalanLarın ardı arkası kesiLmez ! Karşıdaki AyrıLığı kabullenene kadar; '' Haketmiyorum seni, seviyorum ama,gerçekten çok iyisin, '' gibisinden; Teselli cümleleri üretir ! Hani sanır ki O'nu teselli edicek mutlu edicek bu söyledikLeri U'*** !!! Sevdiği öLen bir İnsan'a '' Başın Sağ oLsun '' demek O'nu ne kadar teselli edebiLir ki ! Hani '' Başın Sağ oLsun'' diyince Acısımı dincek, Unutcak mı , Mutlu mu Olucak ! Ee Ayrılıkta gerçekten Seveni Öldürmez mi ! İlla nefesimi kesiLmesi Lazım,iLLa Beyaz örtüye mi bürünmesi Lazım bedeni ! Geceleri Siyah'a örtülemez mi mesela ? UyuyabiLir mi başını yastığa koyduğunda, Varabilir mi bir sabah'a acı çekmeyerek, Gözündeki yaşLar altını pisletmişcesine ıslatmaz mı yorganı ! Yada gülebilir mi içten yapıLan bir espiri karşısında! Daha ne diyebiLirim ki ÜzüLüyorum, gerçekten Çok üzüLüyorum bu düşünce yapısındaki İnsanLara ! Ben Çok daha iyiLerine layık Olmak istemiyorum Arkadaş , Bırak kime layık Olduğuma ben karar verim ! Yada Adam gibi dürüst ol '' Sevmiyorum Seni '' diyebiLmesini biL! Merak etme ! O zaman Üstüne Sıçtığın Aşkımızın Şifon'unu ben kendim çekerim ! // EsaRet ! Yazan : Erdal Başıbüyük 'EsaRet' |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|