![]() |
Küs Kokan Kamelyalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küs Kokan KamelyalarBiliyorum ki gittiğinde vakit, şafak olacaktı; gelişin de zaten sabaha karşıydı ![]() ![]() Bir; İstanbul kalmış sol yanımda, bir de bedenim gibi boş çuvallar omuzlarımda ![]() ![]() ![]() Pişmanlık, ufalan bir duygu değilmiş,Nar Bülbülüm! Çarpıp durdukça kayalara, ayaklarıma sadece çakıl taşları düşer, içimde bir yumru büyür, ulu dağlar çağlar ağladığımda ![]() ![]() ![]() Gölge oyunu mudur bu? Saatteki çizgiler dans ederken dudak kenarlarımda, zaman, bir uçurtmanın ucundaki çocuk olur, baş harflerimizi saklar, irisinden tüten dumanda ve patikada tek başına yürüyen o adam! gölgesinden kaçarken, ne kadar tanıdık bir sevda sürükler değil mi ardında? ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki; acı, karanlık ve şafak bir arada bulunurlar, gün doğduğunda gölgelerle beraber yok olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat, benim tuttuğum yerlerinden incelmeye başladığında, duyabilmek için feryadını avuç içlerimin, es verir notalarına dinlediğim aryalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksek sesle tekrar edemedik adam gibi! Oysa ki önemliydi bu son provalar ![]() ![]() ![]() Şimdi, bir; kartallar yere indiğinde, bir de; sen bu şehre girdiğinde, Biliyorum ki, hüzün siner yapraklarına, küs kokar kamelyalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZGE ÜNAL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|