Sevda Sokağı |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevda SokağıSevda Sokağı ben sevdanin oturdugu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum gecenin efkari iniyor perde perde sevdanin hayali vuruyor arada bir içime ben sevdanin oturdugu sokakta oturuyorum hani su perdelerinde mavi kuş resimleri olan ali bakkalin hemen yaninda 17 numara o kirgin hayatin tam ortasinda hani duvarlarinda hala yazilar olan o sokakta biri gurbetin ,biri ihanetin, biride seni böyle sevmenin hikayesi sevdanin cami bana bakiyor ben cama ve bak sen su seren cama pencere önünde menekseler ,hatmiler bide gece sefasi ,bide haytaligi adamin abi bide sevdanin hayali vuruyor arada içime iyi oluyor diyorum bu sana iyi oluyor arada bir arkadaslar geliyor lafliyoruz ordan burdan anlarsin ya güzel abim iç cebimde bir umut doguyor bide nerden bulduysam resmi sevdanin resimde sevda inadina gülüyor sevdam gayri resmi bilmekteyim gel ki benim abim birazda üstümüzde macera güzel duruyor yani yakisiyor adama yakisikli bir sevda hayat haybeye vurmuyor yüzümüze belasini hayat sokagimizda bir kehribar tespih gibi dokuyor tanelerini takir takir yüzümüze ben sevdanin oturdugu sokakta oturuyorum geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum agzimda fiyakali bir islik zulamda agir yarasi sevdanin ali bakkalin çiragi metin anliyor halinden insanin metin nedir senin niyetin kap bakalim abine bir taze ekmek biraz zeytin bu aksam yine odamda efkar var anlarsin ya metin adamin halinden adam anlar İbrahim Sadri |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|