Saat .. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saat ..Anne sıcak Anne kum Oku anne yoruldum Saatimiz kaç İkindi indi anne Çöl sıcak Bizi akşam haberlerine yetiştirmesinler Söyle onlara Gece güzel anne Sen ve ben anne Böyle güzel Oku anne Ağrımız dinsin Söyle Bir de melekler gelsin Rüzgar anne Beni tut Dün dünde kaldı hadi unut Say ki İkimiz için bu dünya Anne ışığa tut saçlarımı Anne nura Anne bir adım daha Bakarsın sonrası Sidretül münteha Anne su Biraz su anne Yanmış bir çocuğum ben Saçları kara Gözleri kömür Bizi bir ömür unuttular anne Al beni koynuna Sen aşktan da sıcaksın Dünya kandırmadı beni Kandırırsan Sen kandıracaksın Anne sıcak Anne kum Oku anne yoruldum Gün düşüyor Yol uzuyor Ellerime masallar konuyor anne Kuşların isimlerini öğreten Sabretmeyi de öğretiyor Ben toğrağı seviyorum anne Gazeteler gibi aldatmıyor Büyük meydanlar kuleler heykeller gibi Üstüme düşmüyor Ben toğrağı seviyorum anne Bana beni anlatıyor Bir parça çamur anne Bir nutfe Sonrası elest Çocuğum işte Aklım bu kadar eriyor Anne ağlama beni koruyan Bütün yıldızları koruyor Ne su karışıyor baldırana Ne baldıran şifa oluyor Her şey yerli yerinde duruyor Saat anne Galiba Saat geliyor Hadi dayan Dayan anne Cennetin yolu buradan geçiyor Anne sıcak Anne kum Oku anne yoruldum Yoruldum İbrahim Sadri |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|