![]() |
A. Kaan Volkan - Bir Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A. Kaan Volkan - Bir Aşk![]() Arka Kapak "Binlerce kelime arasında yazdığım tek kadın ismi sensin ![]() ![]() ![]() "Kahve yapmanın sanat olduğunu öğrendim ![]() Elimin yazmaya gitmediği kelimelerimin olduğunu keşfettim ![]() Oysa vadem dolduğunda gözlerinde ölmek istemiştim ![]() Tek bunu diledim… Bir kadının ismine ilk kez yazarken, okuduğunda o güzel gözlerini kirletmek pahasına yazdıklarımı her sabaha karşı gönderirken ![]() Vardığım anda yoksun, dünyayı güldüren gülümsemen yok ![]() ![]() Sen yok, ben yok, her şey sen… Sen derken oldukça ciddiyim ![]() Başıma gelen tam da bu işte ![]() Yokluğun yoksunluk, lanet bir boşluk ![]() Ötesi yok…" Genç bir kızın ansızın kaybolan babasının yazdığı eski mektupları bulmasıyla başlayan hikâye, kızın mektuplardaki aşkın izini sürmesiyle devam eder ![]() ![]() ![]() Siyah bantlarla kapatılan cümleler, okuyucuyu hayal gücünü sınırlamadan kitabın içine çekiyor ![]() ![]() AŞK neydi ![]() ![]() Bir şeyin kısaltması… Şiddetli kalp ağrısı… Değişken ruh hali… Bir hastalık… Bir tutku… Bir vazgeçemeyiş… Aşk tanımsızdı ve çok özeldi ![]() Yazar:A ![]() Sayfa Sayısı: 262 Dili: Türkçe Yayınevi: Siyahinci |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|