![]() |
Şeytan Namaza Kaldırır Mı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan Namaza Kaldırır MıŞEYTAN NAMAZA KALDIRIR MI ]bayezid-i bistami,çocukkenbi gün bi cami avlusunda oynuordu ![]() -Bu çocuk büyüyünce zamanının en büyük velisi olacak,buyurdu ![]() yine bir gün hadis alimlerinden bir zat onu görünce çok hoşuna gitti ![]() -Güzel çocuk namaz kılmayı güzelce biliormusun? -Evet,ALLAH dilerse becerebiliorm, cevabını verince: -Nasıl? die sordu ![]() -Buyur ya Rabbi, diorm ![]() ![]() -Ey sevgili çocuk! Sende bu fazilet ve derin anlayış varken, insanların gelip başını okşamasına nasıl izin veriorsun? die sordu ![]() ![]() çocuk: -Onlar beni değil Rabbimin beni süslediği o güzelliği mesh ediorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ****** ALLAH aşkında o kadar ileri ve ibadette o derece yüksektiki,namaz kılarken ALLAH korkusundan göğüs kemikleri gıcırdar , yanında bulunanlar bunu duyardı ![]() ![]() ![]() Bayezid-i Bistami, bir gece çok uykusuz ve yorgundu ![]() ![]() ![]() -EY BEYAZİD,BU GÜNAHINI AFFETTİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kalk namazını kıl vakti geçmek üzere dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ey melun sen böle yapmazdın ![]() ![]() şeytan şu cevabı verdi: --BİRKAÇ AY ÖNCE SABAH NAMAZINI KAÇIRDIN VE PİŞMANLIĞIN SONUCU AFFEDİLDİN VE 70000 NAMAZ SEVABI ALDIN BUGÜN OKADAR SEVABA KAVUŞAMAYASIN DİE KALDIRIORM!!! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|