![]() |
Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?Her şeyi kafaya takar, mutlaka sizi huzursuz edecek bir şeyler mi bulursunuz? Yoksa kalbiniz kolay kolay kırılmaz, başkalarının sözleri sizi asla üzmez mi? İşte karar vermeniz için minik bir test! 1- Başıma gelen kötü olayları engelleyemediğimde kendimi bir kurban gibi hissediyorum ![]() a) Kesinlikle katılıyorum b) Katılıyorum c) Kararsızım d) Katılmıyorum e) Keisnlikle katılmıyorum 2- Seni öldürmeyen şey, güçlendirir ![]() a) Kesinlikle yanlış b) Muhtemelen yanlış c) Kararsızım d) Muhtemelen doğru e) Kesinlikle doğru 3- Kötü çocukluk anılarımızın üzerimizdeki olumsuz etkilerini azaltabilir, bugünü mutlu şekilde geçirebiliriz ![]() a) İmkansız b) Zor biraz c) Kararsızım d) Neden olmasın? e) Kesinlikle katılıyorum 4- O gün yakın bir arkadaşımın doğum günü olduğunu öğrendim ve işi gücü bırakıp bir hediye almaya gittim ![]() ![]() ![]() a) Kendimi berbat hissederim ![]() ![]() b) Kendimi çok incinmiş ve aptal hissederim ![]() ![]() c) Kırılırım, ancak kimseye bundan bahsetmem ![]() ![]() d) Arkadaşıma beni neden davet etmediğini sorarım ve davet edilmediğim için üzüldüğümü söylerim ![]() e) Ne yapalım yani! Olur böyle şeyler ![]() 5- İki yakın (okul/iş) arkadaşınızın sizin hakkınızda konuştuğuna kulak misafiri oldunuz ![]() ![]() a) Bana bunu nasıl yaparlar? Hemen yalnız kalacağım bir yere gider, ağlarım ya da duvarları tekmelerim ![]() b) Dedikoducu olduklarını herkese söylerim ![]() c) Onlarla yüzleşir ve bu davranışlarının doğru olmadığını söylerim ![]() d) Biraz üzülürüm ama az sonra unuturum ![]() e) Hiç bulaşmam ![]() ![]() Puanlama: a=1 puan, b=2 puan, c=3 puan, d=4 puan, e=5 puan DEĞERLENDİRME 5-12 puan: Esneyin biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13-19 puan: Zaman zaman kendinizi rahatlatmayı başarsanız da bazen negatif düşünce ve kaygılardan kendinizi alamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20-25 puan: Harikasınız! Yaşam sizin için umut kapılarıyla dolu ![]() ![]() Siz, bildiği yolda emin adımlarla ilerleyenlerdensiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?5-12 puan: Esneyin biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esnek değilmişim ![]() ![]() ![]() güzel paylaşımdı teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?20-25 puan: Harikasınız! Yaşam sizin için umut kapılarıyla dolu ![]() ![]() Siz, bildiği yolda emin adımlarla ilerleyenlerdensiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genis adamimisim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?5-12 puan: Esneyin biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendıme kızıyım bariallah allah yafherşeyde kafaya takılmazki haklısın test ama olmuyo işte ![]() teşekkurler konu için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?5-12 puan: Esneyin biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esnek Biri Misiniz? Yoksa Gergin Mi?Alıntı: 20-25 puan: Harikasınız! Yaşam sizin için umut kapılarıyla dolu ![]() ![]() Siz, bildiği yolda emin adımlarla ilerleyenlerdensiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hayat bize 1 seferliğine verildi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|